2777
2789

یه کیف دستی؟ 

شوینده ضدآفتاب و تونر؟ 

شامپو و روغن و ماسک ؟ 

همش رو هم لازم دارم🥲🤭😂

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جمع کن خرج نکن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خب بین این موارد که گفتی ضد و آفتاب حتما بخر و بعد شامپو 

سلامتی مهم تر 

و برنامه ریزی کن ماه های  بعد هم هست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من یک میلیون دارم دلم نمیاد خرجش کنم😐😂

من دقیقا دلم نمیاد خرج کنم و در نهایت به مزخرف ارین چیزا پول میدم 450 دادم کرمپودر😆😂 فقط برای یدونه عروسی

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بدش شیرموز بنداز بالا

خوراکی هم خوبه ولی بعدش ماتحتم میسوزه😂😂😂

خواهر یکی یکی چ خبره😇😇😅😅😅😅😅😉😉

😉🤣😂