2777
2789
عنوان

کدومو قبول کنم

157 بازدید | 16 پست

من با یکی بودم ک از لحاظ ظاهر از من معمولی تره ولی خیلی دوسم داره به دلایلی کات کردیم و من یه مدت بعد وارد یه رابطه دیگه شدم طرف خوشگل بود ولی مست میکرد اینش ک به کنار خیلی اخلاقش بد بود همه حرفی میزد ولی ظاهری باب دلم بود

ولی محبت و اینا نمیکرد اونقدر

از سر همینا ما کات کردیم بعد اکسم برگشت که خیلی دوست دارم و کلی قسم و اینا

واقعا هم دوسم داره بعد خدا من و میپرسته میگه هرکاری میکنم برات ازدواج کنیم و..

الان قبولش کردم ولی دودلم چون دلم پیش همون بد اخلاقست

ولی اگه بحث زندگی مشترک باشع اکسم بهتره چون هم احترام خودمو داره بی نهایت هم خانوادمو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بری با کسی که اخلاق نداره و مست می‌کنه ؟الان احساست به عقلت غلبه کرده مهمترین بعد زندگی اخلاقه

خیلییییییی اون که گفتم معمولی تر از منه دوسم داره خیلی زیاد مطمئنم بعد ازدواج هربار شاخه گل برام میاره احترام خودم و خانوادم رو بی نهایت داره ینی میگی با حسی که خیلی فوق العاده نیست دیگه ازدواج کنم بعد همه چی درست میشه؟

چتون شده ؟ حتما باید یکی باشه شخصیتتونو ببره زیر سوال تا دوسش داشته باشین؟

دقیقا خودمم همین و میگم با خودم میگم من چمه

دارم منطقی میرم جلو ببینم چی میشهه

خیلییییییی اون که گفتم معمولی تر از منه دوسم داره خیلی زیاد مطمئنم بعد ازدواج هربار شاخه گل برام میا ...

ازدواج نکن با هیچکدوم اولی دلت باهاش نیست دومی هم روزگارت می‌کنه به تلخی زهرمار

همیشه اونی که دوستت داره بهتر از اونیه که دوسش داری. سفت بچسب به همینی که دوستت داره. 😇مگر اینکه خو ...

اون یکی که گفتم کات اصراری نکرد اصلا براش مهم نبود انگار 

بحث جدی کردن رابطه هم که شد گفت فعلا نمیتونم 

اون یکی که گفتم کات اصراری نکرد اصلا براش مهم نبود انگار بحث جدی کردن رابطه هم که شد گفت فعلا نمیتون ...

اوه اوه. پس کلا فکرش رو از سرت بیرون کن. مردا چی هستن که بخوای پشت سرشون هم راه بیوفتی و بخوای با چنگ و دندون رابطه رو نگه داری. 

کسی رو داشته باش توی زندگیت که واس به دست آوردنت بجنگه و واقعا بخوادت. اینجوری قدر با تو بودن رو میدونه