2777
2789
عنوان

عکس س کسی

6431 بازدید | 22 پست

واقعا متاسفم برا بعضی مریضای جنسی، امروز دایرکتمو باز کردم پیام ها قدیمی ک اصلا نمیدونم کی هستن چنتا اقا عکس اونجاشون رو میفرستن اینا چقد مریض جنسی هستن اصلا خجالت نمیکشن خراب بش ایپستا هیچ نظارتی روش نیس

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

بین خندیدن و تاسف خوردن و گزارش زدن گیر افتادم... 

کاربری دست چندنفره با سنهای مختلف، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                                                                           نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                    1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن وگرنه چون هشدار دادم از قبل برات عفت کلام قائل نمیشم       2. آدمای تعفن برانگیزی مثل افراد خودبرتربین، زن ستیز، نژاد پرست، مدعی روغَن فکری یا مذهبی افراطی روم ریپ نزنن و باهام صحبت نکنن چون روانم برام محترمه    3. آقایون درخواست ندن                              ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

درک نمیکنم این مرتیکه های روانی یه دول موش گیرشون اومده رندم برا همه عکس میفرستن جمع کنید چندشمون شد

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

من چند روز پیش تاپیک زدم و به یه آقایی که بهم درخواست دوستی داد فحاشی کردم و گفتم دیگه درخواست نده به هیچ خانمی نی نی یار خیلی شیک دو هفته تعلیقم کرد به جرم فحاشی این سایت بی در و پیکره 

آقایون من و لایک و ریپلای نکنن 
من چند روز پیش تاپیک زدم و به یه آقایی که بهم درخواست دوستی داد فحاشی کردم و گفتم دیگه درخواست نده ب ...

😂😂😂😂

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

گزارش

چرا گزارش بزنی خب واقعا عصبی شدم من اصلا اینستا یدونه کامنت نمیزارم ک ایقد از این عکسا مفرستن، مطمعنن درد من رو همه اینجا دارن

خدا تو تنها شاهد غم های من بودی اما میگم گذشت الان شکرت ،شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی صلوات، 🙏🏻🌺

درک نمیکنم این مرتیکه های روانی یه دول موش گیرشون اومده رندم برا همه عکس میفرستن جمع کنید چندشمون شد

دول موش یعنی چی

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

الان نرای اینجا دارن درخواست دوستی میدن خنده داره فشاری شدید چقدر

به زن ستیزی حساسیت دارم پس اگه زن ستیزی، انرژیتو ذخیره کن، ریپلای نده و افکارتو جایی ببر که شنیده میشن، نه اینجا

خیلی ترسیدم از ای عکسا با وجود اینکه شوهر دارم😱

2790
2778
2791
2779
2792