2777
2789
عنوان

زندگی سالم

213 بازدید | 20 پست

یه دختر چجوری داخل جامعه امروزی باید زندگی کنه مه آسیب نبینه و سالم باشه از نظر روحی مخصوصا .مثال بزنید چکارایی مثلا؟مخصوصا داخل ایران ک الان متاسفانه بعضی ارزشا داره تز بین میره

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم منظورت از زندگی سالم و ارزش چیه و تعریفت از آسیب دیدن چیه

ولی اولا عقل سالم تو بدن سالمه

دوما روان سالم خیلی تعیین کننده‌ست که چطور زندگی میکنی

دو تا رکن باید داشته باشی و اون دو تا سلامتی بدنت و سلامتی روانته

برای بدن ورزش میکنی و تغذیه رعایت میکمی و خوب میخوابی و غیره

برای روان میری پیش تراپیست، کتاب میخونی، پادکست گوش میدی، فیلم خوب میبینی، مدیتیشن میکنی و ...

من به اسن میگم زندگی سالم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آسیب روحی منظورم

نوشتم دیگه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه دختر توی جامعه امروزی باید باسواد باشه باید درس خونده باشه اگر درسم نمی‌خونه حداقل یه هنر و حرفه‌ای بلد باشه باید حتماً یه زبان خارجی که اصولاً زبان انگلیسیه چون اولین زبان زنده دنیاست باید حتماً بلد باشه باید رانندگی بلد باشه باید به لایف استایل زندگیش برسه اگر نمی‌تونه بره باشگاه توی خونه حتماً ورزش بکنه باید حتماً پیاده‌روی داشته باشه یه روتین پوستی معمولی داشته باشه باید حداقل سالی ۵ تا ۶ تا کتاب بخونه این چیزاست که تو جامعه امروز به دردش می‌خوره

وقتی جوابت ندادم بدون چقدر برام بی ارزش بودی که در حد تایپ یه پیام هم ندیدمت

ب نظرت اگه یبار بوده باشه هم درست شدنی نیست روح و روانش؟

تا مدتها حالت خرابه در صورتی که اون زندگیشو میکنه 

و ممکنه تو توی اوج رابطه و وابستگی باشی اون همون شب بگه دارم میرم خواستگاری و تموم پسرا رو جدی نگیر حتی وقتی اسمشون تو شناسنامته