2777
2789
عنوان

زندگی سالم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 20 پست

با هر ننه قمری وارد رابطه نشه 

اولویتش خودش باشه 

بنظرم اینجوری خیلی کم آسیب میبینه؛ الان بیشتر نوجوونا و جوونا دلیل افسردگیشون اکس و دوست پسراشونه

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتی با ۲۴ سال سن؟🥲🥲

با یه آدم درست که اشکالی نداره 

ولی مشکل اینجاست که آدم درست خیلیییی سخت پیدا میشه و حداقل تا ۵.۶ ماه نمیشه درست شناخت پسرارو

و خب کلا دخترا بخاطر روحیشون سریع وابسته میشن اون پسره قاتلم ک باشه بازم کنار میان باهاش 😂

توی انتخابا دقت کنی ک بازیت ندن و آخرش با یه آدم درست وارد رابطه بشی 

مواظب تایپ کردنمون باشیم، پشت هر اکانت یه قلب میتپه✨💗 تایپکای قبل از ۱۰/۴ رو گردن نمیگیرم و مال من نیستن😁❤️

با یه آدم درست که اشکالی نداره ولی مشکل اینجاست که آدم درست خیلیییی سخت پیدا میشه و حداقل تا ۵.۶ ماه ...

تعریفت از آدم درست چیه؟یکی هست مثلا اخلاقی خوبه قیافه هم نسبی هست متوسط هست ولی خب از نظر کار اصلا کار نداره .اونوقت آدم باید چیکار کنه؟

تعریفت از آدم درست چیه؟یکی هست مثلا اخلاقی خوبه قیافه هم نسبی هست متوسط هست ولی خب از نظر کار اصلا ک ...

ببین من خودم رو شغل طرف خیلی حساسم، اگ من بودم قبولش نمیکردم؛ ولی آدم درست مثلا هرز نپره خط قرمزش خودت باشی

دست بزن و خائن و دروغگو و.... نباشه؛ اولویتش تو و زندگیتون باشه با حرفا و رفتاراش واقعا بهت بفهمونه که دوستت داره بهت اهمیت بده دستش به دهنش برسه و مستقل باشه