2789
۱۱۴ تا مهریه هست باکره هستم نصف مهریه تعلق میگیره میشه ۵۷تا حالا یکجا چقدرشو باید پرداخت کنه ۱۴ تا ی ...

قانونی وجود نداره برای تعداد هر چقد در تواناییش باشه و دادگاه تشخیص بده میده قاضی باید بررسی کنه نسبت به اموال و گردش حساب های بانکیش تعیین کنه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊

وقتی مهریه رومیزاری اجرا میگن یه تعدادش رو باید یکجا پرداخت کنه حالا نمیدونم هفت تا هست یا چهارده تا

اون پیش پرداخت بستگی بہ درآمد و مال و اموال شوھرت دارہ چون قاضی با توجہ بہ مال و پول مرد پیش پرداخت تعیین میکنہ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه گمونم۱۱۴بود

آره دقت کردم

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

۱۱۴ تا مهریه هست باکره هستم نصف مهریه تعلق میگیره میشه ۵۷تا حالا یکجا چقدرشو باید پرداخت کنه ۱۴ تا ی ...

آها 

خب پرداخت بستگی به وضع مالی همسرت داره 

با این گرونی یکی هم بده شاهکار کرده

والا مرداد راهو دیگ بلدن چجور مهریه ندن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

اره اموالشو توقیف میکنم میگیرم

ولا دختر من سر از کارتو درنیوردم یه وقت دل تنگشی یه وقت مهریه می خوای به نظرم کمبود محبت داری همسرتم ادم سردیه

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲

وقتی ادم سالمیه پولم داره جو خانوادتم خوب نیست سرتو باپولاشو زندگی خودت گرم کن بعد طلاق هیچ خبری نیست .زندگیتو بکن اوناهم که زبون گرم دارن پول ندارن

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲