heli21h مدیر عضویت: 1403/01/27 تعداد پست: 2333 عنوان مهریه💬 | مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 22 پست مهریه ۱۱۴ تاعندالمطالبه تو دوران عقد درصورت باکره بودن دختر چقد شامل میشه وچقدرش رو باید یکجا پرداخت کنه وقتی که مهریه اجرا داده میشه 1404/06/25 | 11:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dariaan عضویت: 1402/04/30 تعداد پست: 4954 ۱۱۴ تا مهریه هست باکره هستم نصف مهریه تعلق میگیره میشه ۵۷تا حالا یکجا چقدرشو باید پرداخت کنه ۱۴ تا ی ... قانونی وجود نداره برای تعداد هر چقد در تواناییش باشه و دادگاه تشخیص بده میده قاضی باید بررسی کنه نسبت به اموال و گردش حساب های بانکیش تعیین کنه خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه😊
nazak1384 عضویت: 1399/10/30 تعداد پست: 2674 وقتی مهریه رومیزاری اجرا میگن یه تعدادش رو باید یکجا پرداخت کنه حالا نمیدونم هفت تا هست یا چهارده تا اون پیش پرداخت بستگی بہ درآمد و مال و اموال شوھرت دارہ چون قاضی با توجہ بہ مال و پول مرد پیش پرداخت تعیین میکنہ
sadaf1364 عضویت: 1401/01/26 تعداد پست: 3122 وقتی مهریه رومیزاری اجرا میگن یه تعدادش رو باید یکجا پرداخت کنه حالا نمیدونم هفت تا هست یا چهارده تا آها نمیدونستم 💞خدایاشکرت💞
nazanin_1381 عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2552 نه گمونم۱۱۴بود آره دقت کردم کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
nazanin_1381 عضویت: 1404/06/05 تعداد پست: 2552 ۱۱۴ تا مهریه هست باکره هستم نصف مهریه تعلق میگیره میشه ۵۷تا حالا یکجا چقدرشو باید پرداخت کنه ۱۴ تا ی ... آها خب پرداخت بستگی به وضع مالی همسرت داره با این گرونی یکی هم بده شاهکار کردهوالا مرداد راهو دیگ بلدن چجور مهریه ندن کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم
ریمله عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 512 اره اموالشو توقیف میکنم میگیرم ولا دختر من سر از کارتو درنیوردم یه وقت دل تنگشی یه وقت مهریه می خوای به نظرم کمبود محبت داری همسرتم ادم سردیه خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲
ریمله عضویت: 1403/11/22 تعداد پست: 512 وقتی ادم سالمیه پولم داره جو خانوادتم خوب نیست سرتو باپولاشو زندگی خودت گرم کن بعد طلاق هیچ خبری نیست .زندگیتو بکن اوناهم که زبون گرم دارن پول ندارن خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲