2777
2789
عنوان

بچه ها😐😕😩🤔؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 100 پست
خوش بگذره 😊

قربونت عزیزم و همچنین اگه شما هم برنامه ای دارید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من منتظرم این فضاپیما بخوره تو ی منطقه غیر مسکونی 😆بعد میخوابم😂😂😐😐

فضا پیما چیه؟!!!😐

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 
قربونت عزیزم و همچنین اگه شما هم برنامه ای دارید 

نه عزیزم من خونم 😢 ان شاا... سالِ دیگه بتونم جبران کنم 😊

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

يه چشم كامل بستس  اون يكي هم نيمه باز  به شدت دارم مقاومت ميكنم 💪🏻

نه دیگه مقاومت نکن 

برو استراحت کن 💖💖چشمات اذیت میشن

دست از طلب ندارم تا کام من برآیدیا تن رسد به جانان یا جان ز تن برآید😏😬💪
فضا پیما چیه؟!!!😐

نمیدونم که  

شبکه خبر گفت ی مدارگردی از مدار خارج شده امشب میخوره ب زمین 😨🤕

فضا پیما چیه؟!!!😐

فضاپیمای چینی که قراره برگرده زمین. محل دقیق سقوطش هنوز معلوم نیست 😐 

میشه لطفا برای خوشبختی و عاقبت بخیریم صلوات بفرستین 🙏🏻🥲 (برای اینکه یه روز بیام اینجا بگم : بالاخره شد...)

مامانم میخواد روز بگیره منتظرم سفره پهن کنه منم برم سیب زمینی بخورم..   ..

قبول باشه😻

نوش جون 😙😙

ما ویلا پدرشوهریم امشب بعد دو سال با برادرشوهرم و جاریم روبرو شدم از کابوسشون خوابم نمیبره😨😨😨 ...

ایششش حوصله جاری ندارم😒

آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست. 

اینجا هر صدایی میاد من میگم داره میاد منو نصف کنه😆😶😬😬🤕

نه دیگه مقاومت نکن  برو استراحت کن 💖💖چشمات اذیت میشن

راست ميگي 

ني ني سايت رو به شماها ميسپارم ها ،حواستون باشه 

شبتون بخير ،فردا رفتين بيرون كيسه زباله فراموش نشه ،خيلي زياد به همه خوش بگذره ✋🏼

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
نه عزیزم من خونم 😢 ان شاا... سالِ دیگه بتونم جبران کنم 😊

ایشالا عزیزم حتما همینطور میشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

کاش بخوره تو نی نی سایت از این شب بیداریا راحت شیم😂😂😂