2777
2789
عنوان

طلا دوستا بیاین

266 بازدید | 26 پست

شما هم خیلی عاشق طلایید؟ چرا طلا ایقد جذابه واقعا؟ حالا من کاری به سرمایه بودنش ندارم خود طلا رو دوست دارم، من فکر می کنم این دوست داشتنه از مادرم به همه ما خواهرا به ارث رسیده، هممون عاشق طلاییم، تا یه تیکه می‌خریم کلی ذوق می کنیم، اگه دزد بیاد طلاهامون رو ببره دور از جون سکته می کنیم   

من قبلنا دوست داشتم ولی به مرور دغدغه های دیگه جایگزین شدن ولی دخترم عاشقشه تا پول میاد دستش طلا میخره

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم دوس دارم عاشق طلاهای شیک وسنگینم برعکس خیلیا که میگن ظریف دوس دارن😉

من همه طلاهام ظریفن، جدیدا تو عروسیامون با لباس های محلی همه طلاهای سنگین میندازن،  کم کم دارن علاقه مند میشم به طلاهای سنگین برای لباس های محلی، ولی خوب قیمتا هم خیلی بالاست

کی طلا دوست نداره بسپریدش به من درستش کنم😃😃😃

من هرچی که خریدم یه مدت پیش فروختم با گریه😭خونه که خریدیم دوباره دستم اومد رفتم خریدم ولی هیچی اون قبلیا نمیشد...

تو فکرم برم عوض کنم شبیه زن داداشم بگیرم خیلی قشنگن.

فیوژن دوست دارم🫠

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

کی طلا دوست نداره بسپریدش به من درستش کنم😃😃😃من هرچی که خریدم یه مدت پیش فروختم با گریه😭خونه که خ ...

ای ول که دوباره خریدی سلوی جونم، چند گرم فروختی برای خونه؟ الان چند گرم داری؟ طلای ظریف دوست داری یا از این درشتا؟ (هر سوال جوابش ۱ نمره داره، فضولم نیستم   )

حالا من زیاد فیوژن دوست ندارم البته درشتاش برای لباسای محلی ما قشنگن، طلاهای من همش ریز میزه ان, جدیدا یه درشت گرفتم برای لباس محلیمون برای عروسیا

ای ول که دوباره خریدی سلوی جونم، چند گرم فروختی برای خونه؟ الان چند گرم داری؟ طلای ظریف دوست داری یا ...

اتفاقا طلای عربی هم تو مایه های همین طلای جنوب خودمونه بزززرگ و ضخیم

مثلا یه النگوش کار یه دستبندو میکنه😅

از من نزدیک یک کیلویی بود😭😭😭البته وامم گرفتیم و ماشینمم گذاشتم.

دیگه هرچی پس انداز داشتم همینا بود دیگه...که خونه رو بزرگ کنم ولی بعد اون اتفاق ۱۲ روزه مجبور شدم بعد چند وقت بفروشمش چون دیگه قصد ندارم برم اونجا!

مادرمم خونه اش رو فروخت بعد از ما بعد از اینهمه سال رفتن مشهد کنار خواهرم و آقا که دیگه خیلی خوش بحالشونه🙂

الانم با ۲.۳ پولش یه ویلای نقلی خریدیم بابلسر که درگیر کارای اونم.

با اون یه ذره باقی مونده اش میخوام ماشین شوهرمو بفروشیم دوتا بگیریم من بدون وسیله خیلی سخته برام😭

الان کلا روی هم یه سرویس دارم و ۶ تا النگو که به قول خودت ظریفن ولی خیلی دوستش ندارم میخوام برم عوض کنم...

به یکی مث تو عزیزم خودت ظریفی بهت میاد من نه گم میشه تو دست و بالم درشت باشن مشخص بشن لااقل😅

حلقمو کاری نمیتونم بکنم وگرنه همونم عوض میکردم اینم یه رینگه و یه نگین روش خیلی کوچولوئه در برابر من😅

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر