2777
2789
عنوان

بازم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 88 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرتون صندلی آخر بشینم یا جلو اگر بچ های جدید بزارن بشینم😂

هرجا میشینیییییی فقط درست انتخاب کن 

من سال دهم میز دوم بودم بعد وسط سال رفتم آخر سال یازدهم باز میخواستن منو بندازن میز آخر 😑 نشستم میز اول یعنییییییی دعوا کردم ها چ دعواییی چ عذابی ک نکشیدم چ فشاری ک متحمل نشدم ولی گفتم میشینم ک میشینم ! برا اولین بار تو زندگیم نشستم میز اول .... اونم ک والا نصف سال عقب بودم باز 😂🤦🏻‍♀ چون میز اول نمیتونستم تقلب کنم و بخوابم و اصلا خیلی سخت بود آخر خوب بود ولی چشمام نمی‌دید و قدمم کوتاهه 

عَنع صفحه کیبورد و مگَع بینیآلا مروه بل شنبه کتابارو إاستوندعَ

اوم 

ن بابا هنو پرونده نبردم منتظرن ببرم چون من زابل تا شاهرود هم ک 13 یا15 ساعت راه هست موندم هنو کیف کفش هم نخریدم 

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

اوم ن بابا هنو پرونده نبردم منتظرن ببرم چون من زابل تا شاهرود هم ک 13 یا15 ساعت راه هست موندم هنو کی ...

کتابا تحویل ش دیر نشه

امسال که سخت ترم ثبت کتاب شد

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اینم راس میگی دگ اینم میگذره

🥲💔

ایکاش زود بگذره فقط

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792