2777
2789
عنوان

بازم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 88 پست
برام سوالع حالا چرا سه شنبه است اول مهر 😂🤦🏻‍♀ همیشه شنبه بود

تمام 

نمیریم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
کاش چهار شنبه بود نمیرفتیم

من دارم دعا میکنم بتونم سر جای قبلیم بشینم !!!! 

پارسال کلی دردسر کشیدم و بدبختی کار تا سه ماه به دعوا کشید 

درسته با بغل دستم حال نمیکنم ولی نمی‌خوام دوباره آواره بشم 🤦🏻‍♀ پارسال همش با شوخی و خنده حرفشو میزد می‌گفت محمدی سال بعد تو میری آخر میشینی فلانی میاد پیش من منم حرفی نزدم .... امیدوارم ک فقط این طور نباشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجبورم برم میزاولم همین جوریم معلوم نی بزارن سر جام بشینم یا ن حالا فک کن نرم ....

روز اول شلوغه 

برو ولی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
من دارم دعا میکنم بتونم سر جای قبلیم بشینم !!!! پارسال کلی دردسر کشیدم و بدبختی کار تا سه ماه به دعو ...

وای آره منم باید سر جای پارسالم بشینممم

سه شنبه زود برو مدرسه جاتو بگیر من سعی میکنم ۶:۵۰ دیگه مدرسه باشم 

اصلا یکی از دلایلی که سه شنبه میرم مدرسه اینه که جا بگیرم 

الهام  دختری عاشق کیدراما ❤️

من دارم دعا میکنم بتونم سر جای قبلیم بشینم !!!! پارسال کلی دردسر کشیدم و بدبختی کار تا سه ماه به دعو ...

خداروشکر اصلا من تو مدرسه قبلیم نیستم چون ازاون بغل دستیم خوشم نمیاد 

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

وای آره منم باید سر جای پارسالم بشینمممسه شنبه زود برو مدرسه جاتو بگیر من سعی میکنم ۶:۵۰ دیگه مدرسه ...

همچنین💔 پارسال خیلی اذیت شدم اگه بغل دستم کاری نکنه کسی جامو نمیگیره 

مه ازخدا مه هستا کِع ن را زابلی تایپ کردن چقد سخته😂😂

عَنع صفحه کیبورد و مگَع بینی

آلا مروه بل شنبه 

کتابارو إاستوندعَ

اوم دگه چه کنیم

😭بشینیم گریه کنیم چون تا صبح دیگه بیدار نیستیم قراره بتمرگیم💔

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️