2777
2789
عنوان

بازم مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اره من همیشه برای انتخاب نیمکتم کولر رو معیار میگیرم😂

وقتی هوا سردتر میشه هم فرار میکنید

یعنی دوستام جا نگیرن خودم اعتقادی ندارم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
رفتید یا هنوز باید برید

تازه بگیرم بعد برم البته مدير مدرسه جديد آشنا کاکام هست باهاش حرف زده اوکی هست امروز هم مدیر مدرسه قبلیم شبش بهش زنگ زدم گفت مشکلی نی بیا بگیر خود مدیره آزاد سازی کردع ازسیستم منو فقط منتظربود من بود برم بگیرم بنده خدا تا12نیم مدرسه بود منتظرمن منم ک مشکلی پیش اومد نرفتم 

|- ظاهر شادۍ داریمـ،..امآ اسیر دردیمـ.. :).. 🖇🖤

تازه بگیرم بعد برم البته مدير مدرسه جديد آشنا کاکام هست باهاش حرف زده اوکی هست امروز هم مدیر مدرسه ق ...

بازم دست شون درد نکنه

خوبه برو بگیر 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
بازم دست شون درد نکنهخوبه برو بگیر

آره خدا خیرشون بده انشالا فردا ک بگیرم ولی باز پرونده خاهرم می مونه مدیرش چهارشنبه میاد باید صبرکنم 

آره خدا خیرشون بده انشالا فردا ک بگیرم ولی باز پرونده خاهرم می مونه مدیرش چهارشنبه میاد باید صبرکنم

هنوز شاهرود نیومدید

هنوز شاهرود نیومدید

نه هنو منتظرم این مدیر هم بیاد بعد ببرم شاهرود البته پنج شنبه هم تو بشه برم کیف اینا هم بخرم دیگه بعد برم بهترع

عیییی وااایی هنوزم باورم نمیشه🥺💔

میری چندم

خورشید به ماه گفت : جایمان را عوض کنیم ؟ ماه گفت : آیا میتوانی طاقت بیاری برای کسانی که شب ها گریه میکنند ؟ خورشید گفت : آیا میتوانی افکار کسانی را تحمل کنی که برای گریه کردن منتظر شب میمانند ؟ ️ 🖤 بیخیال قضاوت ها!! این مردم در چیستی زندگی خودشان هم مانده اند اگر به حرف این ها اهمیت بدهی هرکس برایت حکمی صادر می کند گوش هایت را بگیر توی لاک خودت بمان و برای خودت زندگی کن️ 🖤 وقتی قلبی رو عاشق خودت کردی... وقتی وجودی رو به خودت وابسته کردی... وقتی نفس های یکی رو به نامت زدی... وقتی وجودی رو به خودت گره زدی... فقط امانت دار خوبی باش...! ترکش نکن،تنهاشم نزار اگبری وتنهاش بزاری چه با خدافظی،چه بی خدافظی،میمیره،بخدا میمیره... نه اینکه نفسش قطع بشه،نه... احساسش میمیره،مرگ احساس یه آدم بدترین مرگدنیاست...️

میری چندم

نهم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️