2777
2789
عنوان

مسافرت🚗🌳

| مشاهده متن کامل بحث + 6494 بازدید | 495 پست
وایی🤕چیشده خاله حالتون خوبه انشالله

عزیز منی چیزی نیست چند روز استراحت کنم خوب میشم🍃🍃🍃

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفحان رو خیلی دوست دارم مخصوصا شهر نیاسرعاشق کرمانشاه و شمال خوزستانم و مشهد موقع رفتن زل میزنم به ...

خیلیییی عالیی🫠😄عاشقه توضیحت شدم😁عیجانم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ایشالا گلم

🫠😘

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عزیز منی چیزی نیست چند روز استراحت کنم خوب میشم🍃🍃🍃

انشالله زود خوب بشید🫠🙃

با اینکه خیلی خیلی ساده بود و جای انچنانی و خفن برای گردش نداشت ولی فومن بهترین جایی بود که رفتم پر از انرژی مثبت

هولای سایت بی خود درخواست ندید متاهلم هر جقدرم پشت شوهرم بد بگم شما عنشم نمیشید

شیراز رفتم مخصوصا اون حموم قدیمی و بازار قدیمیش رفتم خیلی جالب بود قشنگ حس خوبی بهم دست میداد جای قش ...

🫠منم شیراز و دوست دارم انشاالله بازم سفر میکنید😉

ای بابا😭😭😭نرفتین دکتر ؟علتش چیه؟

عههههه  بنیتاااا. عشقم!!! گریه نکن دیگ.. من ک پیشتونم. ...خستگیه حتما دیگه.

خوب میشم...عزیز دلمی...اینجوری نکن دیگه 💓💓💓. 

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

ساده ای خخخ

🤣🤣میدونم نرفتی

مشهد رفتم و هزار بار هم برم دوست دارم هم حرم هم بازار های اطرافش شهری که می‌خوام و نرفتم شیراز و شما ...

برات حمد خوندم 

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید

عههههه بنیتاااا. عشقم!!! گریه نکن دیگ.. من ک پیشتونم. ...خستگیه حتما دیگه.خوب میشم...عزیز دلمی...ای ...

خسته نکنین خودتونو🥲🥲🥲🥲

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

شیراز خوب بود همدان عااااااااالی بود اصلا دوست نداشتم برگردم سرشار از ارامش

😆😍انشالله بازم سفر میکنید همدان