2821
2789
عنوان

مسافرت🚗🌳

6540 بازدید | 495 پست

از بین سفرهایی که رفتین کدوم شهر و دوست داشتین و وایب خوبی گرفتین ؟حتی از شهری که خوشتون میاد و تابه حال سفر نکردین هم بگین‌☺🌹

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اصفهان رشت تبریز عاشقشونم

🌹🥹

خیلی قشنگعع❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

شیراز😍🥲✨

منم عاشقه شیرازم🥹🌹

مشهد رفتم و هزار بار هم برم دوست دارم هم حرم هم بازار های اطرافش 

شهری که می‌خوام و نرفتم شیراز و شمال و گیلان 

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

اصفهان عالی بود شیراز نرفتم دوست دارم برم

منم همینطور☺️❤️

از 

پکن

لس آنجلس

نیویورک

شانگهای

تورنتو

توکیو

سئول

خوشم میاد و نرفتم😶😶😎😎🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

شیراز

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

مشهد رفتم و هزار بار هم برم دوست دارم هم حرم هم بازار های اطرافش شهری که می‌خوام و نرفتم شیراز و شما ...

🥹🌹❤️انشالله بازم سفر میکنید

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  10 ساعت پیش