2777
2789
عنوان

مسافرت🚗🌳

6574 بازدید | 495 پست

از بین سفرهایی که رفتین کدوم شهر و دوست داشتین و وایب خوبی گرفتین ؟حتی از شهری که خوشتون میاد و تابه حال سفر نکردین هم بگین‌☺🌹

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصفهان رشت تبریز عاشقشونم

🌹🥹

خیلی قشنگعع❤️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

اصفهان عالی بود 

شیراز نرفتم دوست دارم برم

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

شیراز😍🥲✨

منم عاشقه شیرازم🥹🌹

اصفهان عالی بود شیراز نرفتم دوست دارم برم

منم همینطور☺️❤️

از 

پکن

لس آنجلس

نیویورک

شانگهای

تورنتو

توکیو

سئول

خوشم میاد و نرفتم😶😶😎😎🤣🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

تبریزیا دستا بالا 💅😁

چه غمانگیز است که امام حسن(ع) هنوز غریب است. البته این بار نه در میان خائنین زمانش- که او را به صلح تحمیلی وا داشتند- بلکه اینبار در میان قرائت عدهای فرصتطلب که خیانت خواص و اطرافیان آن حضرت را رای اکثریث تفسیر میکنند. این تحریف دردناک به چه قیمتی است؟ آیا مطامع جریانی و دنیایی آنقدر میارزد که به تحریف تاریخ و تحریف غربت امام معصوم(ع) دست بیفکنیم؟!

شیراز

یه روز میفهمی منتظر موندن، فقط زمانت رو ازت میدزده. هیچکس قرار نیست از راه برسه و زندگی ای رو بسازه که ساختنش وظیفه ی خودته.آدمها شاید کنارت باشن، شاید تشویقت کنن، اما هیچکس نمیتونه به جای تو بجنگه، به جای تو درد بکشه یا به جای تو بلند بشه.قوی بودن یعنی با همون قلب خسته، با همون زخمهایی که هنوز خوب نشدن، دوباره راه بیفتی. و لبخند بزنی:)

مشهد رفتم و هزار بار هم برم دوست دارم هم حرم هم بازار های اطرافش شهری که می‌خوام و نرفتم شیراز و شما ...

🥹🌹❤️انشالله بازم سفر میکنید