2777
2789
عنوان

مسافرت🚗🌳

| مشاهده متن کامل بحث + 6493 بازدید | 495 پست
من وا شد 🤣🤣 بدم وا شد

من نرفتمـ بجاش خیاطی رو کامل اموزش دیدم. 

الانم عشقکی یه کارایی میکنم. باهاش... 😂😂

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

نه خیلی بلندهه🥹😂😂ولی واقعا مهربونید مرسی

وجه🛑🛑

دخترای عزیز و گل سلام 😊👋

امیدواریم که تعطیلات خوشی روسپری کرده باشید..

باتوجه به زمان اندک برای آغاز سال تحصیلی جدید ،درنظر داشته باشید که با انواع کاشت ها و کارهای زیبایی زننده،برخورد جدی خواهد شد..

پس دراین فرصت یک هفته ای تمام کاشتهایی که تا الان داشت کردید و لذت بردید برداشت

بشه حتما😊

و با ظاهر معقول و موقر روز اول مهر ماه در مدرسه حاضر باشید ..

یک هفته فرصت باقی هست و هیچ بهانه ای قبول نیست .(آرایشگر وقت نداد.پیام رو ندیدم. مراسم داشتیم و.... مورد قبول وموجه نخواهد بود😒)

من به هیچی کار ندارم شوخی های شوهرعمه ای رو که دارید؟باز شروع شد باز شروع باز شروع شد و اینکه یازدهمم

اینو ببین.. یجا دیدم کشش رفتم.. 🤦‍♀️

کاشت. داشت. برداشت😂😂

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣اونم رژ مکه ای

چی بگم والا 😡😡😡😡😡 همین الان میری پیش اصغر زشت کن اسپری رنگ رو برمیداری سیاه میکنی موهایت رو چکش رو میزنی رو ناخنات کنده شه لوازم آرایشی ها تو سطل ما الکی تو گروهمون در شاد میگیم از یه هفته پیش لوزارم آرایشی تو سطل ناخنا کنده گوش نمیدی 😡😡😡😡😡😡😡 فقط کاشت سیبیل آزاده 😡😡😡😡

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

وجه🛑🛑دخترای عزیز و گل سلام 😊👋امیدواریم که تعطیلات خوشی روسپری کرده باشید..باتوجه به زمان اندک ب ...

نوشته از همکار گلم 😍😍 خانوم قاجار زاده

وجه🛑🛑دخترای عزیز و گل سلام 😊👋امیدواریم که تعطیلات خوشی روسپری کرده باشید..باتوجه به زمان اندک ب ...

ایییی واییییی مدرسههههه ها شروع شددد💔😭😭😭😭😭😱😱

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

چی بگم والا 😡😡😡😡😡 همین الان میری پیش اصغر زشت کن اسپری رنگ رو برمیداری سیاه میکنی موهایت رو چکش ...

عییییی واییییی فقط کاشت سیبیل🤣🤣🤣نه نمیخواممممم همینطوریشم زندگیم جهنمه 

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عییییی واییییی فقط کاشت سیبیل🤣🤣🤣نه نمیخواممممم همینطوریشم زندگیم جهنمه

حرف نباشههه 😡😡😡 نمیتونی وارد کلاس شی بحث کنی باید کچل کنی نمیکنی اصغر رو خودم میارم همینما بکنههههه 😡😡😡😡😡😡😡

نوشته از همکار گلم 😍😍 خانوم قاجار زاده

اره پیام. از ی کشیدم.بیرون. 

حرف نباشههه 😡😡😡 نمیتونی وارد کلاس شی بحث کنی باید کچل کنی نمیکنی اصغر رو خودم میارم همینما بکنههه ...

🥺🥺باشه باشه میرم فقط به مامانم زنگ نزنید منو میکشههه

برو بینم 😡😡😡 نری زنگ میزنم 3 2 1

باشه میرم همین الان😅🥺⚘️این گل هم برای شما😭⚘️⚘️⚘️⚘️⚘️

تنکیو عزیزم مرسی بابت پاچه خواری نرو قربونت برم زیبا قشنگ برو تو

😭🥹😅چشم ممنونمممممم

ایییی واییییی مدرسههههه ها شروع شددد💔😭😭😭😭😭😱😱

عجقممممم. 

بیا بخلم... منم دیگ نمیتونم بخوابم تا لنگ. ظهر 😂😂😥😭😭😱  

زودتر از همه پاشم 😱ای وااااای 😭😭😂😂😂😂😂