2821
2789
عنوان

مسافرت🚗🌳

| مشاهده متن کامل بحث + 6540 بازدید | 495 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سن فرانسیسکو هم خیلی قشنگه😁اوهوم

ساده ای خخخ

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

اصفحان رو خیلی دوست دارم مخصوصا شهر نیاسرعاشق کرمانشاه و شمال خوزستانم و مشهد موقع رفتن زل میزنم به ...

خیلیییی عالیی🫠😄عاشقه توضیحت شدم😁عیجانم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

ایشالا گلم

🫠😘

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عزیز منی چیزی نیست چند روز استراحت کنم خوب میشم🍃🍃🍃

انشالله زود خوب بشید🫠🙃

شیراز رفتم مخصوصا اون حموم قدیمی و بازار قدیمیش رفتم خیلی جالب بود قشنگ حس خوبی بهم دست میداد جای قش ...

🫠منم شیراز و دوست دارم انشاالله بازم سفر میکنید😉

ای بابا😭😭😭نرفتین دکتر ؟علتش چیه؟

عههههه  بنیتاااا. عشقم!!! گریه نکن دیگ.. من ک پیشتونم. ...خستگیه حتما دیگه.

خوب میشم...عزیز دلمی...اینجوری نکن دیگه 💓💓💓. 

« تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔

ساده ای خخخ

🤣🤣میدونم نرفتی

مشهد رفتم و هزار بار هم برم دوست دارم هم حرم هم بازار های اطرافش شهری که می‌خوام و نرفتم شیراز و شما ...

برات حمد خوندم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه دختر مهربون لر که تهران دنیا امده ولی تبریز زندگی میکنه و ارزوی دیدن شیراز داره ولی نه لری بلده نه تبریزی نه شیرازی اسمم عسله ولی همه منو به اسم فاطمه میشناسن پس تو هم فاطمه صدام بزن و برام دعا کن مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات و یا یه حمد برام میخونی و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی کاربری دست 3 نفره. سه تامون دختر هستیم یه شماره بیشتر نداشتیم بقیه تعلیق شده بودن ولی اکثرا خودم تو سایت هستم .. اگر کافه یا رستوران خوبی توی تبریز میشناسید بهم معرفی کنید یا جاهای گردشگری نظرتون راجب رشته معماری بگید

عههههه بنیتاااا. عشقم!!! گریه نکن دیگ.. من ک پیشتونم. ...خستگیه حتما دیگه.خوب میشم...عزیز دلمی...ای ...

خسته نکنین خودتونو🥲🥲🥲🥲

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

شیراز خوب بود همدان عااااااااالی بود اصلا دوست نداشتم برگردم سرشار از ارامش

😆😍انشالله بازم سفر میکنید همدان

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز