2777
2789

من هم سلفری دادم هم انومالی گفتش گفته دختر

الان سیسمونی دخترونه خریدم یهو فکری شدم 

ممکنه اشتباه بگن؟

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه گلم مطمئنه

خداروشکر خونه دار شدیم و قرضامونو هم دادیم😍لطف کنید برای اینکه زودتر بریم خونه جدید یه صلوات بفرستید ❤️🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️هیچ درخواستی قبول نمیکنم خواهشا درخواست ندید

هم انومالی هم سلفری دقیق چطوری فکر می‌کنی اشتباه شده باشه آخه

اخه دیدم اینجا گفتن انومالی اشتباه کرده یا سلفری احتمال خطا داره بخاطر همون

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

منم جفتش و دادم گفتن دختره فعلن سیسمونینگرفتم مادرشوهرم امیدواره اشتباه شدهباشه😅

وای منو نترسون من گرفتم سیسمونی😅

وای منو نترسون من گرفتم سیسمونی😅

نه عزیزم بچه منو و شما که صددرصد دختره وقتی انومالی و سلفری 

یکی بوده 

منم یه کوچولو گرفتم تا الان فرصت نکردم وگرنه میرم میگیرم 

مادرشوهرمم چون خودش پسر داشتن و افتخار می‌دونه هنوز 

امیدواره وگرنه من که مطمعنم به هر حال انومالی به چیز دیگه میگه.

دختره

نه عزیزم بچه منو و شما که صددرصد دختره وقتی انومالی و سلفری یکی بوده منم یه کوچولو گرفتم تا الان فرص ...

ولش کن مادرشوهر تو خودش پسر داشته بس نیست واسه جنسیت بچه شماهم ارزو داره😐

اکثر اینایی که میگن پسر می‌خوایم داغونن خیلی نسل با شکوهی دارن حتما هم میخوان تاج و تختشون بی وارث نمونه🤣

ولش کن مادرشوهر تو خودش پسر داشته بس نیست واسه جنسیت بچه شماهم ارزو داره😐اکثر اینایی که میگن پسر می ...

😂اره بابا چند تا هم پسر داره 

کلی ام افتخار می‌کنه 

به خدا پسراش سر اینکه نیان خونش و نبرنش دکتر دعوا میکنن 

مامانه رو به هم پاس میدن آخرم نمیان 

بازم میگه پسر 

منم ناخواسته باردار شدم دخترم شد وگرنه حیف دختر بیاد تو 

این دنیا با این ادما

2790
2778
2791
2779
2792