2777
2789
عنوان

از نامزدم که عاشقش بودم جدا شدم

774 بازدید | 49 پست

لطفا نپرسید چرا،  اگر کسی میتونه راهکاری بده که بتونم راحت کنار بیام و برگردم به زندگی و تجربه ایی داره ممنون میشم بگه

حالم خوب نیست اصلا

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غصه نخور...:)

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عقد بودین؟

اگه عقد نبودین که اینقدر غصه نداره 

تا وقتی دنبال دوست پسر و اینا باشید متاسفانه همینه 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
عقد بودین؟اگه عقد نبودین که اینقدر غصه نداره تا وقتی دنبال دوست پسر و اینا باشید متاسفانه همینه

نه هنوز عقد نکرده بودیم 

نه هنوز عقد نکرده بودیم

از دوست پسر هیچی در نمیاد 

مگه چقدر شانس داشته باشی طرف بیاد بگیرتت 

منم حس و حال این روزاتو روزی تجربه کردم 

سخته ولی تا وقتی اینکارو کنی شکست میخوری

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
از دوست پسر هیچی در نمیاد مگه چقدر شانس داشته باشی طرف بیاد بگیرتت منم حس و حال این روزاتو روزی تجرب ...

گفتم نامزد 

قبلن دوست بودیم

مدتی بود نامزد کرده بودیم 

🥲💔دلم خونه

🙂درکت میکنم زیادی وابسته شدی منم وابسته ی رفیقم بودم ولم کرد رفت چندروز پیش این اتفاق افتاد ولی هنوزم ناراحتم و دلم براش تنگه اما نمیتونم بهش بگم غرورتو نشکون منم نمیخوام غرورمو سر آدمای بی لیاقت بشکونم:))🫡

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

از دوست پسر هیچی در نمیاد مگه چقدر شانس داشته باشی طرف بیاد بگیرتت منم حس و حال این روزاتو روزی تجرب ...

بخدا مردم شانس دارن

تمام فامیلای من با دوست پسر و دوست دختراشون ازدواج کردن جز من بدبخت

گفتم نامزد قبلن دوست بودیممدتی بود نامزد کرده بودیم

وقتی عقد نکرده بودید و نشون نذاشته هم نامزد به حساب نمیاد 

🙂درکت میکنم زیادی وابسته شدی منم وابسته ی رفیقم بودم ولم کرد رفت چندروز پیش این اتفاق افتاد ولی هنو ...

من غرورم هم شکستم خیلیم شکستم ولی رفت که رفت 💔