2777
2789
عنوان

از نامزدم که عاشقش بودم جدا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 49 پست
هیچ بدی ایی نداشتبهترین مرد دنیا بود

متاسفانه بعضی اوقات اون چیزی که میخوای نمیشه کاملا درکت میکنم فقط با گذر زمان سرد میشه ادم فراموش نمیشه گاهی میاد ب ذهنت ولی میگذری ازش یکم زمان بده بخودت سوگواریت باید پشت سر بزاری

بخدا مردم شانس دارنتمام فامیلای من با دوست پسر و دوست دختراشون ازدواج کردن جز من بدبخت

منم زنداداشام 

زنداییام همه دوست بودن 

ولی خب من ن تنها با اون کسی که میخواستم ازدواج نکردم 

بلکه حتی با دوست صمیمیم ریخت رو هم 

الآنم زیر یک سقف و رو یه تخت میخوابن 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی عقد نکرده بودید و نشون نذاشته هم نامزد به حساب نمیاد

عزیزم متوجهی میگم مدتی بود نامزد بودیم؟؟

نامزد یعنی چی؟ یعنی نشون داشتم!!!!!

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

من غرورم هم شکستم خیلیم شکستم ولی رفت که رفت 💔

🙂دیگه نکن خودتو عذاب نده منم مثل تو ولی دیگه نمیخوام بهش رو بدم سعی کن خودتو خوشحال نشون بدی روحیتو تقویت کنی😞

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

متاسفانه بعضی اوقات اون چیزی که میخوای نمیشه کاملا درکت میکنم فقط با گذر زمان سرد میشه ادم فراموش نم ...

اره باید بگذره تا عادت کنم

خدا کنه کم‌نیارم شرايط بدی م

🥲بعد از دو سال و نیم منو تنها گذاشت.

🥲💋

::)))

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

عقد بودین؟اگه عقد نبودین که اینقدر غصه نداره تا وقتی دنبال دوست پسر و اینا باشید متاسفانه همینه

ببخشید 

تو این دوره که کسی نمیخاد سنتی خواستگار داشته باشه چرا دنبال دوست پسر نباشیم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

منم زنداداشام زنداییام همه دوست بودن ولی خب من ن تنها با اون کسی که میخواستم ازدواج نکردم بلکه حتی ب ...

یکی از دوستای منم همینکارو کرد

با دوستش و دوست پسرش میرفت بیرون 

دوست پسر دوستش عاشقش شد و دوستشو ول کرد و با این ازدواج کردن

الانم خیلی خوشبختن

خودمم ۲۷ ماه پیش رابطه ای که همه جوره ایده آلم بود تموم شد و اون منو نخواست