2789
عنوان

رفتیم عروسی

177 بازدید | 12 پست

عروس دوست قدیمی خودم بود ک خیلی صمیمی بودیم قبلا حالا ی مدت باهم رفت امدمون کم شد بخاطر اینکه سرکار میرفتو دوستاش عوض شدنو منم دیگ خونه موندم زیادی درونگرا شدمو ... 

حالا بگذریم رفتیم عزوسی من هیچکسو نمیشناختم دوستای عروسم یکیشون اومد منو برد پیش خودشون گف بیا وسط برقصو اینا من رفتم یکم دست زدم یکمم رقصیدم اینقد نرقصیدم ک دیگه یادم رفته بد میرقصم بعد دوستم هیعی میگف بیا برقص اینا 

من معذب بودم و خجالت میکشیدم نمیدونم طبیعیه یا من اسکلم 🫠حس میکنم الان پیش خودشون میگن این چقد اسکل بود باید هیهی بش میگفتم چکار کنه خودش نمیدونست

اینقد عروسی دعوت نشدم نرقصیدم روم نمیشه ولی حس کردم بین بقیه خیلی عجیب غریبم

🫂🙂سردرگم در هیاهو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلاممم

نه اصلا

نرقصیدن مشکلی نداره ولی تکرار کردن به یکی که هی بیا برقص کار زشتیه

از نظر من نباید به کسی بگی چیکار کنه یا چیکار نکنه

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!
سلامممنه اصلانرقصیدن مشکلی نداره ولی تکرار کردن به یکی که هی بیا برقص کار زشتیهاز نظر من نباید به کس ...

اینقد بم گفتن ک حس کردم خیلی عجیب غریبم بعد من رقص واسم مسئله بزرگی نبود بیشتر چون هیچکسو نمیشناختم معذب بودم روم نمیشد

🫂🙂سردرگم در هیاهو

اینقد بم گفتن ک حس کردم خیلی عجیب غریبم بعد من رقص واسم مسئله بزرگی نبود بیشتر چون هیچکسو نمیشناختم ...

مهم نیست گلم از فکرش در بیام چیز خاصی نبوده خودت حساس شدی

میشه برای ظهور آقا امام زمان و برای خودم صلوات بفرستی لطفا💚🌱                                                                     وقتی جوابت رو نمیدم یا ندیدم یا جوابی نداشتم یا جواب دادن بهت در شأن من نبوده!
مهم نیست گلم از فکرش در بیام چیز خاصی نبوده خودت حساس شدی

اره 🫠ولی وقتی یکم خجالت میکشم قیافم میره تو هم نمیتونم شاد باشم یجوری میشم قبلا اینقد برونگرا بودم و پر انرژی الان عوض شدم بعدش همش وسواس فکری میگیرم

🫂🙂سردرگم در هیاهو