فصل جفت گیری داره شروع میشه گربه ها همش در حال دعوا و مراسمات خواستگاری هستن عوضیا نمیذارن بخوابیم بس که میدوون اینور اونور 🫠🫠 سال بعد کلی بچه گربه داریم😀👣😸😺😸😺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨
یبار دو تا گربه داشتن جفت گیری میکردن ولی من فک کردم دارن دعوا میکنن چون بچه بودم به داداشم گفتم عهه اونارو ببین دعواشون افتاد
بعد اون رفت فراریشون داد بعدا فهمیدم چرا قیافش اینجوری شد خخخ یادم میفته خندم میاد
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم