2777
2789
عنوان

شوهرم بغلم میکنه انگار کوره اتیشه

816 بازدید | 31 پست

اکثر وقتا که بعلم میکنه ، یا دستمو میگیره انگار تب داره داغه

من ۲۸و همسرم ۳۱

حالا مشکلی که داشتم این بود که من موقع خواب جام باید راحت و باز باشه بدم میاد یکی بچسبه بهم ، عصبی میشم ، نفسم تنگ میشه ، حتی یه زمانی بچه برادرم که ۶سالش بود میومد میموند پیشمون ، شبا کنارم میخوابید بغلم میکرد باور کنید نفسم میگرفت 

حالا وقتاییم که پیش شوهرم میخوابم  از وقتی بخوایم بخوابیم اون بغلم میکنه تا وقتی بیدار شه برا نماز صبح ، دیگه اونموقع که بیدار میشه من تااااازه خوابم میبره ، اونم میبینه خوابیدم دیگه نمیاد مثلا بغلم کنه، که بیدار شم ، اونم تو خواب زیاد تکون میخوره ، یه بار پاشو اتداخته بود رو شکمم  نفسم تنگ میشد ، خوابم نمیبرد

خیلیییییی دوسش دارما ، پسر خوبیه ، سرد هم نیستم فقط با این قضیه مشکل داشتم

البته که اون نسبت به من خیلییی گرم تره ولی خب منم سرد نیستم فقط مشکلم این قضیست

با خود بغل کردن تو بیداری مشکلی ندارما ، فقط تو خواب اذیت میشم نمیتونم یخوابم

الان دو هفته ای هست عروسی کردیم 

تا چند روز قبل نمی‌تونستم درست حسابی یخوابم ، کل شب شاید ۲ساعت میخوابیدم 

ولی الان حس میکنم انگار یواش یواش دارم عادت میکنم ، به اینکه یکی بغلم کنه تا خوابم ببره ، البته دو سه روزیه که ایتطوری شدم، به سختی قبل نیست برام دیگه

به سختییییی دارم عادت میکنم، انکار همیشه تب داره ، بعلم میکنه گرمم میشه انگار به بخاری چسبیدم 🥲، خیلییی سخته،  دارم با زجر کشیدن خودنو به این مسئله عادت میدم 

از طرفی میگم نکنه بدنش عفونتی چیزی داشته باشه 

هیچ وقت فکر نمیکردم ازدواج انقد سخت باشه 

از یه طرف نگرانشم ،از یه طرف خودم دارم ادیت میشم، از یه طرف میترسم اگه بهش بگم سرد بشه ،

پس چه علطی کنمممممممم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کولرو بزن بخواب😁شوهر من شبکاره و دقیقا همین عادتو داره وقتی خونه باشه منم مثل شما متنفرم یکی بغلم کنه میمونم تا خوابش ببره بعد خودمو میزنم ب خواب و انگار تو خوابم و فاصله گرفتم کم کم میرم اونور

.

اگر سوالت اینکه:  دمای زیاد بدنش طبیعیه؟؟؟؟

باید بگم آره ، شوهر منم بدنش خیلی داغه ،انکار بخاری متحرکه ، حتی تو زمستون بعضی وقتا تو خواب عرق میکنه ، رفتیم دکتر چکاب داد ولی مشکلی نداشت و‌دکتر گفت طبیعیه

عزیزم کاری نداره وقتی خوابش سنگین شد اروم خودتو از بغلش بکش‌بیرون منم اینجوری میکنم 

اینکه میگی پا میذاره رو شکم یا کمرت، مشکل جهانیه راه حلی نداره😂 

شوهر منم‌ میگه توام خیلی لگد میزنی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠