2777
2789
عنوان

بهم میگه بوس و بغل داشته باشیم

397 بازدید | 32 پست

مرحله آشنایی هستیم

میگه تا کی فقط مجازی پیام بدیم، میخوام نزدیک هم باشیم همو بغل کنیم وگرنه حس پوچی میده نمیتونم تا ۱۰ سال که درسام تموم شه صبر کنم برا اینکه بوست کنم و بغلت کنم.

منم گفتم قرار بزاریم با هم بریم بیرون قدم بزنیم ولی با رعایت فاصله، تا زمانی که عقد نیستیم تماس فیزیکی ممنوع هس چون اسمش روشه مرحله آشنایی هستیم و هنوز مطمئن نیستم شوهرمی یا نه

گفت طرز فکرت قدیمی هس تو جهان امروزی هستیم گفت پس دیگه پارتنر نباشیم ولی صحبت کنیم.

مذهبی نیستم معمولی متوسط هستم.

تا حالا هم قرار نداشتم. 

خب از اون آدمایی نیست که استوار باشه و پشتم بهش گرم باشه چون چن بار تو رابطمون کات و برگشت داشتیم.

La

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش همه شون همینو میگن

بهش بگو‌ منم طلا و جواهرات میخوام

بعد میفهمی چه گوهیه

چون‌ با خودش میگه دیوونم واسه دختری که معلوم نیست بمونه یا نه خرج کنم خرم‌من😒

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

تو تاپیکام ( تاپیکی دارم با عنوان هدف پسرا از رابطه ) اگر بخونی متوجه میشی باید این پسر رو بیخیال بشی 

این که نیازمه نمیتونم تحمل کنم 

این که افکارت قدیمی هست 

تمام این حرفایی  چرت و پرت و زننده برای خام کردن و..

هستش 

چهارچوب درست رو چیدی 

اصول رو رعایت کردی 

اگر از خط قرمز تو داره رد میشه ( افکارت قدیمی هستش ) 

باید این آدم رو حذف کنی ! 

کسی که تورو دوست داشته باشه و براش ارزش داشته باشی 

چهارچوب تو رو رعایت می‌کنه 

کاربر آقا😊 تاپیک هام در راستای افزایش آگاهی در مورد رولبط و .. هستش سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

اگه واقعا هدفش ازدواج باشه باید کلی ام خوشحال بشه که اگه به من پا نمی ده به هیچ کس پا نداده ولی بدون اگه به خاطر این مسئله طردت کنه هدفش فقط همین بوده نه ازدواج 

قدیمی یا جدید کارِت درسته باریکلا داری