رها۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 531 عنوان درد لگنی 112 بازدید | 3 پست کمکم کنید، دو سه روز دردشکمی رحم داشتم حالا دیروز تا حالا دردم سمت راست شکم جمع شده و تا تو لگنم و ران پام میکشه. الان وسط سیکل قاعدگیم هستم. به نظرتون چیه؟ خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰 1397/01/12 | 22:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روویا عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1224 برامنم ماه پیش درد داشتم رفتم دکتر گفت زخم دهانه رحم داری خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز. (امین یا رب العالمین)
رها۶۴ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 531 برامنم ماه پیش درد داشتم رفتم دکتر گفت زخم دهانه رحم داری دردتون چطوری بود؟ روز چندم سیکل بود؟ به لگن هم می کشید؟ خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
روویا عضویت: 1396/12/06 تعداد پست: 1224 دردتون چطوری بود؟ روز چندم سیکل بود؟ به لگن هم می کشید؟ دردم پایین کمرم انگار استخوان دنبالچه ام بودنزدیک پری ام بود با اومدنش کمتر و کمتر شدطوری که این ماه هر از گاهی احساس میکنم دردشو خدایا در پناه تو: کیارش پسرم٬ بزرگ مردیه از مردهای تاریخ ساز. (امین یا رب العالمین)