2777
2789
عنوان

آرایش واسه عروسی با عکس

367 بازدید | 29 پست

برای عروسی ها چطوری آرایش میکنین؟من یطور آرایش میکنم انگار دارم میرم سر کوچه

بلد نیستم

یک ضدآفتاب میزنم،یک خط چشم باریک،یک کم رژگونه ورژ

شما از چه کرمی استفاده میکنین؟قبلش مرطوب کننده میزنین یا چی؟

دنبال یک کرم خوبم

میکاپ کامل

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار❣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم در حد این هستم البته رژ گونه نمیزنم. رژلب یا برق لب و ضد آفتاب اگه روز باشه . نهایتا یه خط چشم و ریمل و سایه ی چشم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خب من بگم 

اول صورتمو میشورم با شویندم 

بعد خشک میکنم 

بعد سرم یا ابرسان میزنم 

بعد ازاین کوچیک کننده ها منافذ ک کرم روش خوب میخوابه اسمش هرچی فکر میکنم یادم نمیاد اها پرایمر 

بعد ابرو هامو لیفت میکنم 

۲۰ دقیقه زمان میدم بهش کانسیلر میزنم و سایه + + خط چشم + فردا موژه و ریمل + پودر فیکس 

بعدش بقیه صورتم کرم میزنم 

بعپش ابرومو پر میکنم 

بعدش رژگونه 

و رژلب 

و دراخر پودر فیکس کل صورتم

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه عروسی بقیه منظورمه

عروسی نزدیک یا دور؟

اگه نسبت نزدیک دارید باز هم ترجیحا برید آرایشگاه بهتره

اگه هم دور مثل همیشه میکاپ کنید فقط یکم غلیظ‌تر

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ارایش به من نمیاد 😕😕 سنم میبره بالا یه طوری میشم یا، شاید سبزه ام اینطوره 

ضد افتاب رنگی میزدم پنکک روش ریمل رژ روشن 

یکمم مدادابرو 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ارایش به من نمیاد 😕😕 سنم میبره بالا یه طوری میشم یا، شاید سبزه ام اینطوره ضد افتاب رنگی میزدم پنکک ...

به منم نمیاد با اینکه سبزه نیستم. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

واسه عروسی دیگه از دلو جون مایع میذارم 😂

هر چی دارم استفاده میکنم از پرایمرو کرمپودرو کانسیلرو کانتورو سایه چشمو...  همه چییی فقط با مژه مصنوعی گذاشتن مشکل دارم یعنی بلد نیستم بقیه اش اوکیه 

قشنگ یه ساعت وقتمو میگیره 

من اول زیرساز پوستمو اماده میکنم

حسابی تمیزش میکنم

پرایمر میزنم صبر میکنم

کرمپودر رو به صورت ضربه ای میزنم

پودرفیکس میزنم جهت تثبیت کرم

چون ابروهام نازکه قلم ابرو میزنم حتما

یه سایه چشم ملیح میزنم

خط چشم‌دنباله دار ریمل پررررر

رژگونه میزنم

نوک بینی و گونه هامو یکم هایلایتر میزنم

دور لبمو خط لب میزنم و مشخص میکنم بعدم با رژ پر میکنم

رو رژلبمم یکم پودر فیکس میزنم پاک نشه

بگو دیگهمنم یادبگیرم

برای این ی پوست صاف و مات قشنگی داشته باشی

اول با ی ژل شستشو یا هر محصولی که برای شستشو صورتت داری بشور

بعد ی کوچولو که نم داشته باشه آبرسانت هم بزن

بعد آبرسان ی کوچولو پرایمر

با براش مخصوص اول کرم پودر رو بریز رو دستت بعد با براش بزن به پوستت

بیوتی بلندرت رو با اسپری نم دار کن و با ضربه کرم پودرتو فیدش کن

و در آخر پودر فیکس به کل صورتت بزن

(البته به نظرم بعد کانتور و رژ گونه زدنت پودر فیکس بزنی بهتره)

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ درخواست دوستی قبول نمیکنم🌱 متعهد🧸✨