2777
2789
عنوان

آرایش واسه عروسی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست
به منم نمیاد با اینکه سبزه نیستم.

من زشت میشم 

به همین خاطر عروسی نمیرم بدون ارایشم که زشته با لباس مجلسی

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زشت میشم به همین خاطر عروسی نمیرم بدون ارایشم که زشته با لباس مجلسی

من آرایش غلیظ بهم نمیاد اصلا. در حد یه رژ لب یا برق لب . 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

صورت قشنگی داری

آرایش نکردی که عزیزم 

اول پوستت رو کامل تمیز کن 

بعد مرطوب کننده بزن و کرم پودر 

کانسیلر و کانتور 

خط چشم و ریمل فراوون 

رژ و رژ گونه 

و اسپری فیکس

برای مدل صورت تو آرایش بژ و رژ زرشکی خیلی قشنگ میشه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

عزیزم خیلی زیبایی نچرالی

اول اینکه آبرسان بزن مثلا نواکنه،ابروهات رو با آکوآ و قلم سر کج پر کن،رنگ آکوآ طبق رنگ ابروت انتخاب کن،بعدش یه ژل ابرو بزن 

دور چشم نرم کننده مخصوص مثل هیدرودرم بزن بعدش یه کانسیلر بخر مناسب رنگ پوستت بزن با نوک انگشتت نقطه ای

رژلب مدادی لچیک بخر رنگ 4،6,3,قشنگه بزن 

رژگونه هم بزنی قشنگ میشه 

خب میشه بگی چطور آرایش میکنی ترتیبش رو بگو

اول از همه صورتمو با ارایش پاک کن تمیز میکنم 

بعد ارایش چشمو شروع میکنم 

اول کانسیلر پشت پلکام میزنم بعد سایه هایی که مد نظرمه بعد خط چشم بعد ریملو فر مژه 

بعد صورتم

اول پرایمر بعد 10.15دیقه کرمپودر میزنم بعد کانتور و کانسیلر بعد با یه پنکیکک خشکشون میکنم 

بعد صابون ابرو و مداد ابرو برای پر کردن جاهای خالی 

بعد رژگونه و هایلایتر 

بعد رژلب