2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19561 بازدید | 3139 پست
من نهار برام زنداداشم آورده  اوری دلت بسوووووووخه فکر کردی فقط خودت داری ؟

واقعا اورده؟ 

حالا چی اورده؟

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما مینویسم. شما نهار چی داری؟

همون ماکارونی زنداداش پز دیشب 😍😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من نهار برام زنداداشم آورده  اوری دلت بسوووووووخه فکر کردی فقط خودت داری ؟

اگه راس میگی بگو ببینم چی درست کرده آورده 🙄

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

راز جون سوالمو قبلا پرسیدم

با خوردن گزنه ورم میکنم باید چیکار کنم؟

و اینکه آخرای ماه سوم استفاده از محلول هستم, اما رویش قابل توجهی نداشتم فقط خط رویش موهام یکم پر تر شده و دیگه انگیزه ی ادامه ی استفاده از محلولو ندارم ,ریزشم تغییر نکرده و منم با استفاده از محلول موی سفیدلابلای موهام درومده

خدا جون دوستت دارم,, به قلب من بیا,, من بتو محتاجم.
اوری طلا چطوره ؟

یاسی ریپلای نمیکرد نمیدیدم 😍😍😍

عاااالی 

امیدوارم تو هم عااااالی تر باشی 😙😙😙

راز جون سوالمو قبلا پرسیدم با خوردن گزنه ورم میکنم باید چیکار کنم؟ و اینکه آخرای ماه سوم ...

صهبا در مورد ورمت باید بگم روزی ۱۰ تا لیوان آب رو باید بخوری ...

راز جون سوالمو قبلا پرسیدم با خوردن گزنه ورم میکنم باید چیکار کنم؟ و اینکه آخرای ماه سوم ...

گزنه رو مشکلی داری که میخوری؟ مثل کم خونی و ... اگه نه نخور.

ببین بدن هر کسی متفاوته مثلا یکی خیلی زود ریزشش قطع شده یکی دیرتر. مثلا یکی از بچه ها تو ماه ۴ استفاده بود دوماه بود ریزش شدید داشت ولی بعدش رویش داشت اونم خیلیییییی. به نظرم اگه از محلولت مطمئنی صبر داشته باش و ادامه بده.

من خودم ریزشم یه مدت قطع شده بود الان دوباره شروع شده رویش هم کم داشتم رشد قدی هم نداشتم چون میدونم ریشه موهام به شدت ضعیفن. ۱۰ روز دیگه ۳ ماهم تموم میشه ولی بازم ادامه میدم

ایشالله همه نتیجه بگیریم

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت