2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
اوه اوه  به خاله خانباجی گفتید زکی پلک میزنم ده صفحه حرف میزنید  چی چی گفتید از ۸۳تا ای ...

هیشی 😶😶😶

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
آره فکر کنم 

الانم یه مقدار روغن نارگیلو با اب ولرم قاطی کن اسپریش کن به موهات ببین نرمتر میشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشی 😶😶😶

تی تی جان یه سوال میشه روغن نارگیل و روغن زیتون  واسه ساقه استفاده کرد ودیگه حنا نزد ؟بنظرم اونجوری نرمتر میشه.راستی محلول رو میشه بیشتر از سه ماه هم استفاده کرد؟

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼
ارزوجان منم پوستم دقیقا مث توعه ، من چند بار ماسک باقالا خشک با شیر گذاشتم خیلی بهتر شد ورمش خوابید ...

اخه احساس میکنم وقتی ماسک هایی که شیر داره میزنم به صورتم اون موقع صورتم بدتر چرب میشه 😭😭😭

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
اونو نزن عزیزم چون حنای خالیه.منمیبار اون حنایی که ته مونده بودو زدم و موهام خشک شد .الانم روغن اضا ...

آقا بعد سه ماه سوال دارم 😁

تی تی ینی چی حنای ته مونده ! ینی دقیقا چی 🤔

خو منم هم میزنم حنامو دیگه 

بچه ها ببخشید سوالم تکراریه 😅

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ژل شست شو مخصوص پوست چرب گرفتم.دیگه صابون نمیزنم.کرم مرطوب کننده فاقد چربی استفاده میکنم. از کرم وی ...

نه ندیدم درخواست دوستی مو قبول میکنی؟

الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
دور از جونت عزیزم با عصا بزور  زیر بغلام خووورد شده  کف دستام درد میکنه بسسسکه فشار آورد ...

دارم تصورت میکنم تو خونه چطوری راه میری با عصا 😅

ببخشید که خندم گرفت 😙

خدا جون خودت میدونی مسخره نکردم

فقط حالت بانمکشو خیال پردازی کردم 😄

تقصیر خودشه خب . این همه تو تاپیک بانمکه و میخنده و میخندونه غم و غصه درد بهش نمیاد ...

فیلی ان شاءالله غم نبینی . خنده هات و شوخیات من بعد واقعیه واقعی باشه ...

الهی آمین 😙😙😙😙😙

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تی تی جان یه سوال میشه روغن نارگیل و روغن زیتون  واسه ساقه استفاده کرد ودیگه حنا نزد ؟بنظرم اون ...

بله من واسه نرمی موهام اینکارو میکردم 

منتها وقتی میزنی موهاتو نچلون !

موخوره میگیره

بچه ها سرنگم خراب شده . چطوری محلولو با قاشق میریزید رو سرتون 😥😥😥

خعععععلی سخته که !

من فقط با سرنگ میتونم . الان به سختی زدم .

بله من واسه نرمی موهام اینکارو میکردم  منتها وقتی میزنی موهاتو نچلون ! موخوره میگیره

مرسی اورانوس جون. اخه میدونی چیه این محلول رو که میزنم به ساقه هام احساس میکنم اصلا نرم نشده میخوام واسه ساقه ها بدون حنا بزنم

خدای مهربونم میدونم همواره "همراه"هر سختی اسانی است اما تو تنها اسانی را برایم می خواهی ... تمام زندگیم را به تو می سپارم زیرا که تو بر حال بندگانت اگاهی ... ایمان دارم روز به روز زندگیم از هر جهت بهتر و بهتر می شود... سپاسگزارم که نی نی خوشگلم رو به زودی  تودلم میزاری😘👼