تی_تی2 مدیر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 عنوان دوستانه | مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست سلام به همه خوش اومدین 😍 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰 1397/01/12 | 21:43 17 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 مرسی عزیزم باشه،راستی من پرسیدم که محلول قاطی کنم بزنم موهام یا فقط روغنشو،گفتن که قاطی کنم ،منم قاط ... یعنی حناش هنوز ماسیده بود که به موهات میزدی؟اگه حنات قشنگ رقیق شده باشه تو روغنا نمیتونی جداش کنیمن دوسه بار محلولمو تو اون مدت که میزدم کم و زیاد کردم تا اونی که میخوام و بدست بیارم راستی روغنا رو ریختی بازم 24 ساعت باید صبر کنی عزیزم. ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 ببخشید اینهمه سوال پرسیدم دوستان عذرخواهی برا چی گلمکاری نکردیم که 😘😘😘 ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
moonshadow عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2379 به تار موهات نه ! باید به کف سرت بزنی اصلا به ساقه موهام نزدم ،حنا رو با قاشق برداشتم ریختم کف سرم یکم ماساژ دادم اونم فقط کف سرمو ،گفتم شاید به خاطر این خشک شده که حنا رو زیاد ریختم رو موهام 👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
moonshadow عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2379 عذرخواهی برا چی گلم کاری نکردیم که 😘😘😘 مرسی عزیزم 👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
miss_sisi عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 561 وای واقعا ته نامردی بود من عاشق کشک بادمجونم چند ماهه نخوردم فردا میرم وسایلشو میخرم،😍😍😍 خوبه مزاج هممونم عینه هم هس😂
moonshadow عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2379 یعنی حناش هنوز ماسیده بود که به موهات میزدی؟ اگه حنات قشنگ رقیق شده باشه تو روغنا نمیتونی جداش کنی ... دور موند روغنام ،یعنی الان محلولم خرابه حناش ته نشین شده بود منم هم زدم بعد چند دقیقه دوباره ته نشین شد یعنی نباید اینطوری بشه؟!! 👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
moonshadow عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2379 دور موند روغنام ،یعنی الان محلولم خرابه حناش ته نشین شده بود منم هم زدم بعد چند دقیقه دوباره ته نشین ... دو روز موند 👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 دور موند روغنام ،یعنی الان محلولم خرابه حناش ته نشین شده بود منم هم زدم بعد چند دقیقه دوباره ته نشین ... نه عزیزم محلولت درسته من بد بیان کردم.برا هممون ته نشین میشه و ما هم میزنیم خب؟ولی اون حنایی که ته نشین شده و ماسیده رو شما زدی؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
moonshadow عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 2379 نه عزیزم محلولت درسته من بد بیان کردم. برا هممون ته نشین میشه و ما هم میزنیم خب؟ ولی اون حنایی که ... آره فکر کنم 👈الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم👉
فیلیسیتي عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 10061 اوه اوه به خاله خانباجی گفتید زکیپلک میزنم ده صفحه حرف میزنید چی چی گفتید از ۸۳تا این صفحههههه؟؟؟؟؟ باع...
miss_sisi عضویت: 1396/07/08 تعداد پست: 561 اوه اوه به خاله خانباجی گفتید زکی پلک میزنم ده صفحه حرف میزنید چی چی گفتید از ۸۳تا ای ... فیلی پات بهتره؟؟؟؟😢
فیلیسیتي عضویت: 1396/08/02 تعداد پست: 10061 فیلی پات بهتره؟؟؟؟😢 سلام عزیزم خوبییییی؟؟؟شکر بد نیستم من خسسسته شدمممممزندگیم فلج شدهههههه😭 باع...
تی_تی2 مدیر استارتر عضویت: 1395/10/13 تعداد پست: 26570 آره فکر کنم اونو نزن عزیزمچون حنای خالیه.منمیبار اون حنایی که ته مونده بودو زدم و موهام خشک شد .الانم روغن اضافه نکنمحلولتو قشنگ هم بزن انقدر که چیزی تهش نماسیده باشه. ببین اینبار که زدی بازم خشک میشه موهات؟ ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰