نه بعد از شستن محلول تو حمام میتونی بزنی فقط گل سرشور نباید زیاد استفاده بشه ها
چرا مگه عوارضی چیزی داره
خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
تی تی من سال 92 که میخاستم برای بچه اقدام کنم عضو نی نی سایت شدم البته تا یک سال قبل اش خواننده ی خاموش بودم قبلا ها گروه هاش بهتر بود قبل از این که ت ل گ ر ام بیاد اینجا یه صفای خوبی داشت من تو گروه تععین جنسیت عضو شدم و با بچه های همین سایت روز به روز پیش رفتیم خیلی عالی بود و کوهی از اطلاعات بدست اوردم هر روز یکی بی بی چک اش مثبت میشد و جشن میگرفتیم کل بارداری هم با هم بودیم تمام مشکلات و خوشی ها بعد بچه ها مون به دنیا اومدن تک تک تا دو سالگی بچه ها با هم بودیم و اطلاعات رد و بدل میکردیم تا اینکه تک تک رفتن به تل و این جور چیزا .......