2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
نه مال 10/15سال پیشه 😖😖😖

10-15 سال؟؟؟خب اول یه خسته نباشید بگم قهرمان...اگه اولش بود با این کرم خوب میشد...الان فکر کنم میکرودرم ابریژن باید انجام بدی

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
عزیز چند وقته میزنی؟کمرت درد نمیگیره؟تاثیر هم داشته؟

تقریبا یکساله 

وااااقعا دور کمرمو خالی کرد 

ولی کلا هم لاغر میکنه 

رها جون من طبق تجریبیاتم با ورزش بدن کلی لاغر میشه 

نمیشه که صورت لاغر نشه 

من پنج کیلو کم کردم کللللی صورتم ریخت دوست نداشتم الان دوباره میخوام نصف وزن از دست رفتمو برگردو نم 

باع...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

10-15 سال؟؟؟خب اول یه خسته نباشید بگم قهرمان...اگه اولش بود با این کرم خوب میشد...الان فکر کنم میکرو ...

😂😂😂اره الان به فکر  افتادم 😋نمدونم این که گفتی چیه برم دکتر ببینم چی میگه 

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
نه بعد از شستن محلول تو حمام میتونی بزنی فقط گل سرشور نباید زیاد استفاده بشه ها

چرا مگه عوارضی چیزی داره

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....
تقریبا یکساله  وااااقعا دور کمرمو خالی کرد  ولی کلا هم لاغر میکنه  رها جون من طبق ...

من چکار کنم صورتم لاغر شه 😖خیلی صورتم چاقههههه

تقریبا یکساله  وااااقعا دور کمرمو خالی کرد  ولی کلا هم لاغر میکنه  رها جون من طبق ...

ترجیح میدم چاق باشم صورتم لاغر نشه چون واقعا تو قیافم موثره....

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
شونه نکن خیلی خوشگلتر میشه  منم شونه نمیکنم اینجوری میشه

چه ناااازه😍

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
شونه نکن خیلی خوشگلتر میشه  منم شونه نمیکنم اینجوری میشه

اره قشنگ میشه ولی خب بعدش شونه نمیشن بیشتر مو میکنه وقتی خشک شونه کنم😖

چرا مگه عوارضی چیزی داره

دوستم میگفت مصرف زیادش باعث ریزش میشه.

خودش هفته ای یبار میزد

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

تی تی من سال 92 که میخاستم برای بچه اقدام کنم عضو نی نی سایت شدم البته تا یک سال قبل اش خواننده ی خاموش بودم قبلا ها گروه هاش بهتر بود قبل از این که ت ل گ ر ام بیاد اینجا یه صفای خوبی داشت من تو گروه تععین جنسیت عضو شدم و با بچه های همین سایت روز به روز پیش رفتیم خیلی عالی بود و کوهی از اطلاعات بدست اوردم هر روز یکی بی بی چک اش مثبت میشد و جشن میگرفتیم کل بارداری هم با هم بودیم تمام مشکلات و خوشی ها بعد بچه ها مون به دنیا اومدن تک تک تا دو سالگی بچه ها با هم بودیم و اطلاعات رد و بدل میکردیم تا اینکه تک تک رفتن به تل و این جور چیزا .......

یا علی