بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچه ها صورت من روز به روز افتضاح تر میشه چیکار کنم اونقدر جای جوش ها به صورت لکه قهوه ای مونده که جای سوزن انداختن نیست تا این حد نبودم چیکار کنم؟ سفیده و زنجبیل هم میزنم 😢😢😢😭😭😭😭😭
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
والا صورت من اونقدر افتضاح شده که مال تو آینه بود در مقابل صورت من دارم میمیرم از غصه اش
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
سوالت درمورد گل سرشور بود عزیزم؟ اورانوس جون بهت گفتش بعدش که میتونی بزنی.
مرسی گلم بعدش یعنی کی ؟ بعد سه ماه که تموم شد یا بعد از اینکه روزانه رفتم حموم و محلول رو شستم
خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....