2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
اکه هییی پریدی حیف شدها  برای آقا جونت ؟ بابات ؟ چشم مامانت روششششن .... نوچ نوچ نوچ  د ...

😂😂😂😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اییییول  آرزو میکنم همگی به آرزوهامون برسیم  بحق همین ۴۴۴۴ خخخخخخ الهی آمممین

بگو امممممممین

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها شخص مورد نظر چرا نمیاد؟

نَدومّه(نمیدونم)

شوهرامون بخوانم نمیتونن از بس همه چی خرج داره 😂😂😂 کلی هم تو دلشون قربون صدقه ی ما میرن که چقده ...

والا از خداشونم باشه

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
والا از خداشونم باشه

اصلا جمعا پاشیم یه فصل بزنیمشون بهمراه گاز و نیشگون.

خودشون میدونن براچی خوردن 😂😂😂😂😂

یه فاوانیا بمن درخواست دوستی داده

بمنم داده 

سلام صبح بخیر....  من مور مورم شد .محلول تازه به تازه درست کردم زدم...اولین تغییر اینکه خارشی ندارم...با محلول قبلی سرم خارش داشت.الان رو سرمه..و اینکه حنام لج کرده بود همش میچسبید به دستم راحت روی سرم پخش نمیشد...حالا بشورم ببینم چی میشه!!!!

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
اصلا جمعا پاشیم یه فصل بزنیمشون بهمراه گاز و نیشگون. خودشون میدونن براچی خوردن 😂😂😂😂😂

آقا بی زحمت زحمته شوهره منم شما بکشید من پا ندارم بیفتم دنبالش بزنمش 

نگهش داری حله ها 

یکی با همین پاشنهی پای گچ گرفته بزنم تو ملاجش کلا همه ی امواتش میاد جلو چشماش خخخخخ

باع...
الهی فدات آیشواریا جونم  نهار ندارم  شوهری گفت میگیره  از فردا هم باید دست بکار شم ...

بگو چند روز مرخصی بگیره بمونه کمکت. والا

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت