2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
من هر جا دوستام باشن رو دوست دارم  برو محور شرارت برووووووو خخخخخخخخ یاد قیافه ی شیطونت افتا ...

راستش از افعال معکوس استفاده کردم 😂😂😂😂😂

یبار دیگه بخونییییییین 😈😈😈😈

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها هر چی به شوهرم میگم یه کلفته ۱۸ ساله بگیر کارای خونه ر و بکنه گوش نمیده خخخخخخ چرا آخه ؟

😨😨😨

خاک ورچوکم !

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بچه ها هر چی به شوهرم میگم یه کلفته ۱۸ ساله بگیر کارای خونه ر و بکنه گوش نمیده خخخخخخ چرا آخه ؟

حالا چرا ۱۸ ساله؟ شوهر من منتظر یه تعارفه. اینقدر بی جنبه است

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
بچه ها من حنای اتابک اعظم پیدا نکردم. یه حنای دیگه خریدم ابریشم. تو یه سایت هم اتابک اعظم داشت هم اب ...

من نداشتم

ولی حنام اتابک نبود و جواب گرفتم.

بچها میدونین که من خیلی وقته نتونستم محلول بزنم

دو سه هفته پیش

شایدم از یه هفته مونده به عید

ریزش شدید گرفتم

الان دوسه روزه ریزشم کم شد وکل سرم میخاره

اول بازم فکر کردم شپشه! 😂😂😂😂😂

ولی نبودش

منتظرم ببینم چه میشود بیام اعلام کنم.

شبا تو خوابم موهام میخارهههههههه

تی تی توهم متاهلی ؟  بد بدلم نشستی  مجردی بیا دست بوسه آقا جونت خخخخخخ

اره متاهلم 

حیف که نزدیک نیستیم وگرنه میومدم کمک دست ننه فیلی براش سوپ قلم میزاشتم

یه عوجل و موجلم برا اقا جونم پیدا میکردم 😂😂😂😂

نه بابا از حرف تاعمل خیلی فاصله است جد نگیر شوهرت میخواد توجهتو به خودش جلب بکنه 

فیلی کامنتات رند شدن

اره متاهلم  حیف که نزدیک نیستیم وگرنه میومدم کمک دست ننه فیلی براش سوپ قلم میزاشتم یه عوجل و ...

اکه هییی پریدی حیف شدها 

برای آقا جونت ؟ بابات ؟ چشم مامانت روششششن ....

نوچ نوچ نوچ 

دختر بزرگ کرده 

خخخخخخ

باع...
من نداشتم ولی حنام اتابک نبود و جواب گرفتم. بچها میدونین که من خیلی وقته نتونستم محلول بزنم دو سه ...

نمیدونم والا. اخه واسه من حنایی که داشتم رو ضخامت موهام هیچ تاثیری نداشت. عوضش کردم ببینم چی میشه

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
حالا چرا ۱۸ ساله؟ شوهر من منتظر یه تعارفه. اینقدر بی جنبه است

شوهرامون بخوانم نمیتونن

از بس همه چی خرج داره 😂😂😂

کلی هم تو دلشون قربون صدقه ی ما میرن که چقده کم خرجیم.والا.از ما بهتر کوج بید عاخه!

تازه داریم گیسو کمندم میشیم 😍😍😍