2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
آرزو جون یه تاپیک بود درمورد کارای خونه زده شد توش بیشتریا اومدن گفتن ما هر روز کف آشپز خونه و دستش ...

آخ آره منم ناراحت میشم.بعضیا باور نکردن کم آبی رو.

همه دنیا میدونن تا ۱۰ ساله دیگه تو دنیا جنگ آب راه میوفته!

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
قربونت بشم عزیزم. ولی بیشتریا اصن براشون مهم نیست.چندوقت پیش با همسرمو دوستشو خانومش بیرون بودیم.تو ...

وای چه زشتتتتتتتت😖😖😖😖😖😖

بنظرم باید همینو بهش میگفتی تا بفهمه کارش زشت بوده

چرا نمیفمهن این اشغالا و پلاستیکا تجزیه نمیشن و فقط به محیط زیست اسیب میزنن؟؟؟؟

من خودم تو خیابون باشم سرما خورده باشم دستمال کاغذی دستم باشه اونقدررررر میرم تا برسم به یه سطل زباله تا اونو بندازم دور

چرا واقعا بعضیا نمیفهمن 😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخ آره منم ناراحت میشم.بعضیا باور نکردن کم آبی رو. همه دنیا میدونن تا ۱۰ ساله دیگه تو دنیا جنگ آب ر ...

بخدا انقدر عصبانی شدم میخواستم ریپلایشون کنم بگم کارشونو

ولی گفتم دعوا میشه  خودمم که اعصابم ضعیف شده حوصله دعوا ندارم

نمیدونم کجاست  ولی بهت بگم عزیزم منم دو بار بین محلول مالی رفتم مسافرت نشد محلول بزنم موهام خی ...

خدا کنه واس منم بشه پر از مو ریزه 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
امضات  😅😅😅😅

سلام اورانوس، چطوری دختر خوب✋ 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
وای چه زشتتتتتتتت😖😖😖😖😖😖 بنظرم باید همینو بهش میگفتی تا بفهمه کارش زشت بوده چرا نمیفمهن این ا ...

خواستم بگم ولی گفتم ناراحت میشه.ولی یکارِ دیگه کردم!بعد از اون بار ۳ ۴ بار دیگه رفتیم بیرون.یبار رفتیم جاده چالوس تو طبیعت.برگشتنی من ی کیسه زباله برداشتم تمووووووم آشغالامونو انداختم توش.حتی اونایی ک تو شعاع چندمتریمونم بو دبرداشتم.بعد خانومه بهم گفت جیدا چقد حساسی تو بیخیال!!!

منم گفتم اینا تجزیه نمیشه حیفه نباید چهره طبیعتو زشت کنیم!دیگهکلا خودشو شوهرش فهمیدن من حساسم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
بچه ها یه سوال شما وقتی استرس میگیرین یا غم و غصه دارین پریوداتون بازم منظمه؟؟؟

اره تنظیمه عزیزم.مال من با مسافرت کردن جابجا میشه

دور از جوووونت  نگووووووو الان خیلی آروم شده  شوهرمو میخواستم تا اومد آروم شدم اونم یه ...

آخییییییی 🤗🤗🤗

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
بزنم یانه؟

من خودم موهام خوب نشده ولی به داداشم دادم موهاش خیلی بهتر شده وسط سرش ک دیگه طبیعی شده جلوشم خیلی بهتر شده اما واسه من ریزشم زیاد بوده تازه کم شده ان شاءالله منم بهتر بشم اینم بگم من موهام خیلی مریض بود و بی جون

خدایا دوستت دارم...
با دختر خواهرش کشتی گرفته با همه وزنش افتاده رو مچ پای فیلی اینجوری شده  

فیلی کشتی گیرم بود نمیدونستیم 😃😃😃😎ایشالله زودتر خوب بشه

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
با دختر خواهرم کشتی گرفم با همه وزنش افتاد رو مچ پامو اینجوری شد از ظهر تا ساعت هفت غرو داشتم نعره م ...

ای وای فیلی من الان دیدم چی شدییییییی بهتری الان خواهری اگه درد میکنه پاتو با زرده تخم مرغ ببند

خدایا دوستت دارم...
دور از جوووونت  نگووووووو الان خیلی آروم شده  شوهرمو میخواستم تا اومد آروم شدم اونم یه ...

فیلی کجایی؟؟

درد داری آره؟؟

همش فکرم پیشته.....