2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
به به پیش به سود چاق شدن  هوووووف من ک خودمو کشتم اصلا لاغر نمیشم

تو که هیکلت خوبه 😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اورانوس تو تجربه ت بیشتر راجب محلول .بنظرت کهنه و نو بودنش فرقی داره؟

واسه من نه ! ینی میدونی ، من همون شب اول استفاده ، ریزشم خیلی کم شد . تجربه داشتم موقع شونه کردن ۳ تا بیشتر تو برس مو نبود 😃

الانم تو حموم بیش از سه تا نمیریزه ! رشد قدیمم که همیشه تو تاپیک گفتم

بازم باید ببینیم جیدا به چه نتیجه ای میرسه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
واسه من نه ! ینی میدونی ، من همون شب اول استفاده ، ریزشم خیلی کم شد . تجربه داشتم موقع شونه کردن ۳ ت ...

منم حسم میگه فرقی نداره...  

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!
واسه من نه ! ینی میدونی ، من همون شب اول استفاده ، ریزشم خیلی کم شد . تجربه داشتم موقع شونه کردن ۳ ت ...

سلام عزیزم میخوام محلول واسه شوهرم استفاده کنم مطمئن باشم جواب میگیره؟آخه میخوام شرط ببندم که حتما مو درمیاره 

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
سلام عزیزم میخوام محلول واسه شوهرم استفاده کنم مطمئن باشم جواب میگیره؟آخه میخوام شرط ببندم که حتما م ...

من چیزی که از بچه ها شنیدم و دیدم رو میگم : 

همسر "فکر میکنم" دو نفر 🤔 از بچه ها از محلول استفاده کرده و موهاش رشد کرده بود . 

اگر دو ماه پیش ازم میپرسیدی میگفتم بلهههه حتماااا شرط رو بردی . ولی الان صرفا واسه حرف و حدیث بعدش نمیتونم بهتون اطمینان خاطر بدم .

من خودم نتیجه ی عالی گرفتم .

میل خودتونه استفاده از محلول ... 

من چیزی که از بچه ها شنیدم و دیدم رو میگم :  همسر "فکر میکنم" دو نفر 🤔 از بچه ها از محلول است ...

خب اصل نظرخودته که استفاده کردی عزیزم،راستی بایدحنا بی رنگ باشه؟میشه میزان روغانا ومارکاشونوبهم بگی؟مرسی فدات

واسه سلامتی آقامون امام زمان صلوات
خب اصل نظرخودته که استفاده کردی عزیزم،راستی بایدحنا بی رنگ باشه؟میشه میزان روغانا ومارکاشونوبهم بگی؟ ...

ص اول و دوم رو با دقت بخون 

خب اصل نظرخودته که استفاده کردی عزیزم،راستی بایدحنا بی رنگ باشه؟میشه میزان روغانا ومارکاشونوبهم بگی؟ ...

بی رنگ نه . حنای سبز . از اون قدیمیا 

لیانا جون منم دوتا چیز همیشه برام خیلی مهم بوده.یکی زباله نریختن تو طبیعت.یکی هدر ندادن آب. سعی میک ...

جیدا جون کاش بقیه مردممون هم مثل تو بودن یکم رعایت میکردن و این چیزا براشون مهم بود

جیدا جون کاش بقیه مردممون هم مثل تو بودن یکم رعایت میکردن و این چیزا براشون مهم بود

امضات  😅😅😅😅

وااااااااااااای بچه ها به خدا منم دغدغه ام مشکل کم آبی هس نمیدونین چقدر رعایت میکنم اما کاش همه رعای ...

آرزو جون یه تاپیک بود درمورد کارای خونه زده شد

توش بیشتریا اومدن گفتن ما هر روز کف آشپز خونه و دستشویی و حموم و رو بالشتیا و رو تختیامون رو میشوریم

یعنی کارد میزدی خون من در نمیومدااااا😬😬😬😬😬

نمیفهمن که آب نداریم

حالا هر چقدرم صدا سیما بگه

قربونت بشم عزیزم.

ولی بیشتریا اصن براشون مهم نیست.چندوقت پیش با همسرمو دوستشو خانومش بیرون بودیم.تو ماشین کلی هله هوله خوردیم.من جلد خوراکیامو نگه داشته بودم رسیدیم خونه بندازم تو کیسه زباله.یهو خانومه ک دوست خودمم هست آشغالارو از دستم کشید گفت ااا اینارو چرا نگه داشتی بعد از شیشه پرت داد بیرون!!!!!!!

من انقد بهم برخورد و ناراحت شدم.رومم نشد بگم خودم بلد بودم بریزم بیرون!نگهش داشته بودم بریزم سطل زباله

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔