من فدام جیدا جونم تاندونای پام آسیب دیده شکستگی ندارم
ای بابا 😞
ینی نیاز نیست هر روز کله پاچه بخوری ؟؟؟؟؟
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
ممنون عزیزم.از خوش قلبی خودته وگرنه هلو چیه که دوسش داشته باشی هااااا؟؟؟؟
دلم هلو میخواد !
چه قدر امروز هلو گفتین تو تاپیک 😅
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
با دختر خواهرش کشتی گرفته با همه وزنش افتاده رو مچ پای فیلی اینجوری شده
خب منم امتحان کنم ؟بنظرتون؟چون من با محلول تازه خیلی ریزش داشتم...نمیدونم ...از آزمون و خطا میترسم ...فرض کن محلول تازه بزنم ریزشم بشه 100 تا...یعنی مویی که توی 4 روز میریزه یدفه بریزه...یه نکته:من از دو نوع حنا استفاده کردم حنای اولم با 3 قاشق موهامو بشدت خشک میکرد در حد سیم ظرفشویی که شونه نمیشد ..حنای دوممو 8 تا میریزم کیفم میکنم شونه میزنم راحت .حجم میگیره در حد دلخواه..محلول درست کردم واسه یه ماهم..یعنی فوت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ راستی شیوانا جان میگفت خودش محلول یه سال پیششم استفاده کرده ....خب اگه قرار بود اینطوری بریزه الان شیوانا الهه کچلی بود!!!یه چیز دیگه :من خودم ریزش فصلی هم دارم ...شماها چی؟؟؟؟؟
همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!