2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
چه کنم دست خودم نیست هی واقع بین میشم رو مشکلا😶 خوشبحالت واقعا😍 انقدر اینایی که تو هر شرایط مثبت ...

از ورزشکار بعیده این حرفا...مثبت نگر باش .مثلا یارو دیوونههه چرا منو زد چرا آبجیمو نزد یا دوستشو؟چون من هلوترم   (محض شوخی)

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ورزشکار بعیده این حرفا...مثبت نگر باش .مثلا یارو دیوونههه چرا منو زد چرا آبجیمو نزد یا دوستشو؟چون ...

هیوا تو هم از اون آدمایی هستی که دوست دارم😍😍😍😍😍😍😍😍😍

باور کن نمیدونم چرا اینقده دوست دارم😍😍😍😃😃😃😃

نه والا کف سرمم تمیز نمیشد ، وقتی میومدم بیرون موهامو که تکون میدادم همه جا دونه های حنا میربخت 😁 ن ...

عجیبه ..منم 8 قاشق میریزم اما هیچ حنایی رو سرم نمیمونه...تازه یه بارم میشورم...حنام خیلی پودره درحد خاک قند....کیفیت حناتو دقت کن عزیزم .

فعلا که شرایطم جوری نیست که بخوام مثبت فکر کنم همش سراسر استرس و غصه س😓 ولی سعیم رو میکنم اورانوس ...

یه لحظه فکر کن با غصه تو چی حل میشه؟من حرفی ندارم !

یه لحظه فکر کن با غصه تو چی حل میشه؟من حرفی ندارم !

دقیقا 👌

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
مال منكه دفعه اولم كم نشد ريزش فكر كنم نظريه حناي تازه مردود باشه🤔 واينكه اكثرمون اين ماه آخري خيلي ...

مال من همون اول فرغون فرغون میریخت ...

جیدا جونم فکرشو نمیکردم عکس العملش این باشه  خخخخخخ خله واقعا راست میگن به مالت نناز به شبی ...

آره واقعا آدم از فرداش خبر نداره فیلی......

عزیزم قشنگ استراحت کن.ب خودت فشار نیار.چیزای مقوی بخور زود جوش بخوره پات.ایشالله ک زودتر خوب شی عزیزدلم.

آی لاو یوتم آبجی😘

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔