2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
اگه سر درد مبگیری با سشوار خشک کن ولی زیاد نبر نزدیک موهات آره میدونم😂😂😁

دلم میخاد هیچ ضرری به موهام نزنم از دور میگیرم و روی دور کم هم میزارم ولی همینم میترسم برای موهام مضر باشه 

سر همین دوتا شوید موهام میترسم😁

یا علی 
بچه هایی که میگین موهاتون هنوز میریزه ، شامپوتون چیه ؟؟ کلا همه بگیم شامپو چی میزنیم تا یه نتیجه گی ...

اورانوس جونم من یه توضیحی بدم ببین میتونی کمکم کنی ، من نمیدونم موهام خشکه یا چربه ، وقتی دوروز نرم حموم میبینم چرب میشه ، وقتی از حموم میام بسختی شونه میشه و هی گره میخوره و کلا وز وزی هستش جنس موهام ، حنا هم تقریبا هشت ق م ریختم برای محلولم البته الان تموم شده میخوام برم روغن جدید بگیرم ، شامپو هم تا الان فیروز خالی میزدم ینی تاحالا پیاز نریختم توش 

همین حالا نمیدونم اشکال کارم چیه

خدایا عاشقتم که پشتمی❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم میخاد هیچ ضرری به موهام نزنم از دور میگیرم و روی دور کم هم میزارم ولی همینم میترسم برای موهام مض ...

😂😂😂عزیزم

باور کن منم از وقتی موهام ریخت بیشتر مواظبشونم😶

نه نترس اگه خیلی داغ نباشه آسیب نمیزنه

به نظرم یه تار مو نریزه یکم اغراقه😶 مو باید بریزه به طور معمولی چون یه تار مو که نمیتونه برای همی ...

میخوام برا یه بارم شده موهامو شونه کنم و هیچی نریزه 😢 خو دلم میخواد چیکار کنم 

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
😂😂😂😂😂😂😂 شما سیر هستی یا انار 

اصلش پرژکم 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها بیاین ب یه جمع بندی برسیم.

تو سایت نوعروس دختر شرقی گفته هربار نصف استکان روغن زیتون یا نصف استکان نارگیل با ی قاشق چایخوری حنا میریخته و استفاده میکرده!

خب اینجا دوتا نکته هست!یکی اینکه حناش هربار تازه بوده.یکی دیگم اینکه ی قاشق چ حنا میریخته.یعتی خیلی خیلی کمتر از چیزی ک ما میریزیم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
اورانوس جونم من یه توضیحی بدم ببین میتونی کمکم کنی ، من نمیدونم موهام خشکه یا چربه ، وقتی دوروز نرم ...

ببین اگه موهات دو روز بعد چرب میشه ۸ قاشق مرباخوری حنا زیاده !

۸ ق واسه خیلی چربِ . ینی کسی که صبح میره حموم غروب موهاش چرب میشه .

به نظرم تو محلول جدید حناتو از ۴ تا ق مرباخوری شروع کن . 

تازه ش هم ، این مقدار حنا رو (۸ تا)گمون نکنم شامپو بچه خوب بشورتش . کف سرت تمیز میشد ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤