2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جیدا من مطمینم این ریزشت مال استرس دو سه ماه پیش بوده  داشتی استرس؟ یا کاهش وزن؟

فیلی مویی ک خوب باشه با هزاران استرس و غم و غصه نمیریزه.من تو زندگیم خیلی بالا و پایین داشتم ولی موهام آخ نگفت.دقیقا از بعد از محلول اینجوری شدم.بخدا مطمئنما شک ندارم از محلوله

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
فیلی مویی ک خوب باشه با هزاران استرس و غم و غصه نمیریزه.من تو زندگیم خیلی بالا و پایین داشتم ولی موه ...

جیدا هرسالی که از سن آدم میگذره کشش بدنش هم کم میشه منم سگ جون بودم حالا با یه ساعت غصه میپوکم

باع...

چاکرخواهِ فیلی و هیوا (به زبان جیدا) 😅

چطوری جیداااااا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
جیدا هرسالی که از سن آدم میگذره کشش بدنش هم کم میشه منم سگ جون بودم حالا با یه ساعت غصه میپوکم

چی بگم......

من فقط یمدت میخوام بذارم کنار ولی نمیدونم چجوری!

آخه عادت کرده موهام.کم کم خواستم بذارم کنار نشد.امتحان کردم

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔

جیدا شامپو چی میزنی ؟

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
بدددددددد😔 بیا بخلم کن!

بپر بخلم  🤗🤗🤗🤗🤗

سیر پرژک عزیزم

مگه قرار نبود شامپومون یا عذرا باشه یا ۷ گیاه کندلوس یا بچه ی فیروز پیازی ؟؟؟؟؟؟

بچه هایی که میگین موهاتون هنوز میریزه ، شامپوتون چیه ؟؟

کلا همه بگیم شامپو چی میزنیم تا یه نتیجه گیری کنیم .

من ۷ گیاه کندلوس میزنم . دو ق مربا حنا ، روغنامم اندازه ی همیشه . موهام معمولیه

سیر پرژک عزیزم

کی منو صدا زد ؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔