2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
حنا باید داخل محلول ریخته شه

میدونم عزیزم قبلش پرسیدم نمیدونم حنام تازه س یا نه؟ اتابکه ولی چاپش رو نمیدونم چیه محو هست معلوم نیست چی نوشته جوهره یا رنگه و اینکه از بوش هم متوجه نشدم ولی رنگش سبزه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم چطوری؟😚😚😚 شیوانا اینجانیس؟ سوال دارم . برای  موهای شوهرم محلول درست کردم سه قاشق ...

سلام پیتزا جون 😀

موهای همسرت چه جنسیه ؟ ترکیب روغنات درسته . حنا رو هم باید ببینی موهاشون چرب خشک یا معمولیه . ۳ قاشق مرباخوری ینی یه مقدار چرب .

محلول خراب نمیشه . منم محلولم واسه یک الی ۲ ماه می مونه ولی همچنان استفاده میکنم . بزار جای تاریک مثل کابینت

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
پنج شنبه تعطیلی چه خوب بخواب

نه پنج شنبه ها تا ۲ سرکارم . منتها امسال کارم از بیستم شروع میشه

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اوری جون بنظرت برم خودم سرمه بخرم درست کنم بهتر نیست اخه اینطوری خیلی زحمت شما میشه  من اصلا ...

نه نخر . واستا من برات بفرستم اگر ازش راضی نبود برو بخر

یعنی یه روز آدم نباشه کارا میکنینا.😤

یهو میاین اینجا در اون ورم قفل میکنیین نمیگین من تازه اومدم پشت در میمونم.

تازه تموم کردم پست ها رو برم اون ور ببینم چه خبر بوده.🤔

دوستان از کاربری جدید شیوانا سر در آوردین به ما هم بگین.

با اون پست اوری فک کردم آفتابگردون اسم کاربری جدیدشه.

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
یعنی یه روز آدم نباشه کارا میکنینا.😤 یهو میاین اینجا در اون ورم قفل میکنیین نمیگین من تازه اومدم پ ...

والله منم مریضم تا برسم به اینا در رو می بندن من موندم اون تو والله

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

خدا یا چیزهایی که من میخام:

1- اون آرزوم میخام خدایا زودی

2- خوب شم اون قلمبه توی گلوم هم بره

3- همه خوب شن

وای من به ارزوم برسم از معجزه معجزه تره

خدایا چطوری بگم 

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

سلام بچه ها 😭😭😭😭😭😭😭

ریزش موهام خیلی زیاد شده هی میریزه هی میریزههههه 😢😢😢😢😢

این دومین هفته است ☹☹☹

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
خدا یا چیزهایی که من میخام: 1- اون آرزوم میخام خدایا زودی 2- خوب شم اون قلمبه توی گلوم هم بره 3- ...

ایشالله به همه ارزوهات برسی

حالم خوب است... اما در حالت خنثی به سر میبرم...نه خوشحالم...نه ناراحت
سلام بچه ها 😭😭😭😭😭😭😭 ریزش موهام خیلی زیاد شده هی میریزه هی میریزههههه 😢😢😢😢😢 این دومین ه ...

برای منم چندماهه قطع نمیشه ریزشم دیگه کلافه شدم

خدایا عاشقتم که پشتمی❤
خدا یا چیزهایی که من میخام: 1- اون آرزوم میخام خدایا زودی 2- خوب شم اون قلمبه توی گلوم هم بره 3- ...

یاسی جونم واقعا از ته دلم میگم ان شاالله به زودی زود ب ارزوت برسی ان شاالله هرچی صلاحته پیش بیاد 🙏

خدایا عاشقتم که پشتمی❤