بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام شبتون بخیر. یه سوال دارم شیوانا جون، من دارم استفاده از محلول رو شروع میکنم سوالم راجع به حناست ...
عزیزم ممنون ک جواب دادی. والا این اصلا معلوم نیست نوشته روش، یجورایی رنگ چاپش پخش شده انگار، قشنگ معلوم نیست که چی نوشته. فقط زور زدم جوهرشرو تونستم بخونم اونم چون شما گفتی دقت کردم.
یه سوال.من میخوام به خواست خدا روزه بگیرم تو این ماههای خاص.منظورم رجب و شعبان و رمضانه.به نظرتون خوردن دمنوش و روغن مالی رو چیکار کنیم.البته رجب و شعبان رو کلا نمیگیرم هرزگاهی میگیرم.ولی تو روز حال ندارم برم حموم.کسی راه کاری بلده
نفرت یکی از مخربترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم میکند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمیافتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد ! آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آدم دلش میخواد در جواب نام کاربریت بگه : اوکی حالا چکاری از دست ما برمیاد ؟ خخخخخخخ
وااااااااااااای فیلی مردم از خنده
😆😆😆😆😆😆
الهی! نه من آنم که ز فیض نگهت چشم بپوشم نه تو آنی که گدا را ننوازی به نگاهی... در اگر باز نگرددنروم باز به جایی پشت دیوار نشینم چو گدا بر سر راهی... کس به غیر از تو نخواهم چه بخواهی چه نخواهی... باز کن در که جز این خانه نیس مرا پناهی........
شیوانا جون من چون موهام خیلی کم بود و کوتاه کلا از ته زدم 😥چند روزی هم هست که از محلول استفاده میکنم ولی یه سوال دارم چند بار که از محلول زدم دوقاشق مرباخوری حناریختم چون موهام خشک بود اما الان که موهامو زدم نمیدونم چقدر حنا بریزم میشه راهنماییم کنید