2777
2789
عنوان

دوستانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19564 بازدید | 3139 پست
سوال یک رو نمیدونم  سوال دو بابت اش بهت تبریک میگم نشونه ی خوبیه و صد البته اگه محلول بزنی روی ...

منظورم این بود که سوال 3 را باید تو خصوصی از شیوانا جون بپرسم البته اگه بتونم ایشونو پیدا کنم    

خدا جون دوستت دارم,, به قلب من بیا,, من بتو محتاجم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سوالمو میپرسم: 1-من وقتی دمنوش گزنه میخورم ورم میکنم و ورم بدنم زیاد میشه مخصوصا اگر تو پریودی ...

دقیقا منم ورم میکنم....

همه دنیا بخواد و تو بگی نه!نخواد و تو بگی آره تـــــــــــــــــــــــمومه!!!!

به پت پت افتادم....چقدر حرف زدید ماشاالله...سلام اومدم....ببین همه رفتن ای خداااااااااااااااااااااا

سلام هیوا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
سلام عزیزم خوبی؟؟؟؟؟

قربونت

تو چطوری

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خوفم...فقط فکر کنم دچار کسالت بهاری شدم .همش خوابم میاد.

چه جالب . منم الان داشتم تو دلم به اینکه امروز همش خوابم میومد ، فکر میکردم 😊

بچه ها کسی میدونه این یعنی چی؟؟

درمان هر دردی...
آن غذاهایی را که از سفره بیرون می ریزد بخورید چرا که به اذن خداوند درمان از هر دردی است و این درمان برای کسی است که آن را به قصد دارو بخورد.

کافی ج ۶ . ۳۰۰

دوستان يه سوال براي مو،از كي ريزش مو شروع ميشه من از وسطاي بهمن شروع كردم محلولو ولي هروقت كه ميتونستم ميزدم تا الان هم ١٨بار زدم حس ميكنم موهام كمتر از قبل شده همه موهامم سر سفيد هستن كه ميريزن

دوستان يه سوال براي مو،از كي ريزش مو شروع ميشه من از وسطاي بهمن شروع كردم محلولو ولي هروقت كه ميتونس ...

بنظرم واسه افراد مختلف فرق میکنه...واسه بعضیا از همون اول  بوده .بعضیا ماه اول بعضیا از ماه سوم ریزش شدید گرفتن..بعضیام مث من از همون اول آهسته و پیوسته داره میریزه...کلا بستگی به موهایی داره که توی سرت تو فاز ریزشن یا ضعیفن...و این در افراد مختلف فرق داره...