2777
2789

پارسال شوهرخاله م به خاطر کمبود کار تو شرکت و زیاد بودنه و اضافه بودن نیروی کار از شرکت اخراج شد .

خاله م هم تازه بچه شون به دنیا اومده بود و از کارش مرخصی بود و نمیتونست بچه نوزاد رو ول کنه دوباره بره سر کار  . ۵۰ گرم طلا فروخت که پارسال میشد حدود ۱۷۰ تومن و یه مقدار هم پدر مادر شوهرخاله م کمک کردن و یه مغازه ی خوراکی باز کرد .

کارش گرفت اما طلایی که پارسال ۱۷۰ میلیون بود امسال شده ۵۰۰ میلیون و اینا فقط ۵۰ میلیون اندازه ی شیش هفت گرم تونستن جبران کنند

مگه نباید سود ادم از کار کردن بیشتر از بیکاری باشه ، مگه نباید یه پول تو تولید خلق ارزش کنه ؟ چرا تو ایران  پوله راکد و بدونه کار بیشتر خلقه ارزش مکنهه تا تولید 😕 بعد اسم سال هم گذاشتن سرمایه گذاری برای تولید .

این یعنی هر چه قدر تنبل تر پولدارتر ، هر چه قدر خلاق تر پرتلاش تر و زحمتکشتر بدبخت تر

اتفاقا اگه میخواید بدبخت بشید تو این بی برقی و تورم صد درصدی سرمایه تون رو بریزید تو کار تولید

متاسفانه همینطوره تولید هیچ ارزشی نداره

فقط اونایی که تو کار واردات هستن مقداری به سود میرسن

من خودم با افراد مختلفی در ارتباطم که در صنعت تولید کار میکنن کار افرینن ولی حقیقتا بیشتر سرمایه گذار ها از دوستان و فامیلاشون هستن و دولت هیچ حمایتی نمیکنه متاسفانه ازشون 

متاسفانه همینطوره تولید هیچ ارزشی ندارهفقط اونایی که تو کار واردات هستن مقداری به سود میرسنمن خودم ب ...

دقیقا 😥

مادر پدرا راست میگفتن درس بخونید استخدام دولت شید ما هم تا تونستیم با بهترین نمرات درس خوندیم و تا میشد مهارت و زبان یاد گرفتیم 

اما تو مصاحبه های استخدامی دولت هم رد میشیم چون هم کافر شدیم هم از خودشون نیستیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب  شمااجناسیوالان تومغازه دارن حساب کردی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خوب شمااجناسیوالان تومغازه دارن حساب کردی

اجناس ندارن ، گوشت میفروشن قصابیه یعنی روزانه میخرن میفروشن

فقط چند تا یخچال داره که اونا رو پارسال دست دوم خریده ۸۰ ، الان خیلی بتونه بفروشه ۹۰