2777
2789
عنوان

طلاق

240 بازدید | 31 پست

بچها فردا میخوام تایمی که شوهرم نیست وسیله هامو جمع کنم برگردم خونه بابام و مهریمو بزارم اجرا و دادخواست طلاق بدم استرس دارم🙁بنظرتون کارم درسته یا نه؟

پریشان حالم و حالم پریشان!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علت و مختصر توضیح میدادی که بگیم درسته یا نه

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆

اول مهریه رو اجرا بزار دفتر اسناد رسمی وکیل مکیلم نمیحواد

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

اگ خودت بری با پای خودت مهریه و نفقه تعلق نمیگیره بهت

مهریه حتی اگه زن خیانت کنه هست 

چون یه دینه 

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

خوب دلایلت چیه

شکاکه،کنترلگره،بددله،دست بزن داره،با هیچکس رفتوامد نمیکنه،نمیزاره خونه بابام برم،به خانوادم فحاشی میکنه،از خونه نمیزاره بیرون برم تنهایی،هیچ دوست و رفیقی هم نباید داشته باشم،همش میخواد کنترلم کنه هروقت میگم حصلم سررفته میگه برو خونه ما 

قهوه خونه داشت قبل عروسی تا ساعت ۲ ۳ نصف شب اونجا بود بابام براش شرط گذاشت ک جمع کنه قبل عروسی جمع کرد یکماه بعد عروسی دوباره مغازه دخانیات زد باز تا ساعت ۲ شب مغازست مجبورم خونه باباش اینا باشم مغازه هم نمیزاره برم

عزیزم الان نوشتم بخون

برو و بچه نیار بگو پدرت باهاش اتمام حجت کنه اذیت کنه اینجور که معلومه..‌

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
برو و بچه نیار بگو پدرت باهاش اتمام حجت کنه اذیت کنه اینجور که معلومه..‌

چند سری بهش فرصت دادم دو س روز خوبه باز اذیتاش شروع میشه 

دانشجوام بودم دیگه نزاشت درس بخونم