2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست
چند سری بهش فرصت دادم دو س روز خوبه باز اذیتاش شروع میشه دانشجوام بودم دیگه نزاشت درس بخونم

پس برو پیش خانوادت بهشون بگو بزار بزرگترا برات تصمیم بگیرن شما هم خیلی کوتاه اومدی دیگه نیا سعی کن خواسته هاتو بدست بیاری نه که از همشون بگذری عادت کرده...

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
شکاکه،کنترلگره،بددله،دست بزن داره،با هیچکس رفتوامد نمیکنه،نمیزاره خونه بابام برم،به خانوادم فحاشی می ...

دقیقا مثل شوهر منه درکت میکنم بچه نداری.

من جای رو ندارم که برم مجبورم یه دخترم دارم

.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر شما کارم درسته؟برم برای همیشه؟

ازت یه خواهش دارم 

شما چند ساله ازدواج کردی ؟

میخام یک کاری کنی 

و اینکه اصلا اصلا بفکر بچه نشو یک مدت بچه نیار.

من فک میکنم تو هم یکم لجبازی می‌کنی و همش مثلا ی چیزی رو هزار بار تکرار می‌کنی مثلا میگی تو تا نصف شب سرکاری و....

نگاه گلم یه مدت فقط مهربونم باش با محبت بیشتر میتونی به خواسته هات برسی 

ی مدت همش چشم بگو .

ولی بازم میگم بفکر بچه نشی ها.

اگه دیدی بعد ی مدت بهتر نشد اون موقع بفکر طلاق شو.

حتما استغفار امام صادق رو هم تو گوگل سرچ کن و انجام بده .

حداقل دو ماه اینجوری عمل کن ببین چی میشه 

وقتی میگم مهربونم یعنی غز نزنی .دعوا نکنی.و....

همون ریحانه ۱۳۷۴ هستم تعلیق شدم با این کاربری اومدم 

اگه همه راه هارو امتحان کردی نشده حق داری ،ولی از راه محبت وارد شدی ؟ دو جا سیاست به خرج دادی؟ هیچ خوبی ای ندارم فقط بدیاش تو یادته؟ روانشناس رفتین ؟ و اینکه تنهایی و زیر دِین خانواده زندگی کردن سخته ها اگه مستقل نیستی یکم بیشتر تلاش کن زود جا نزن ،تنهایی کار کردنم برای یک زن سخته ،به نظر من تجدید نظر من یه چند مدت از راه محبت وارد شو و غر نزن بذار رام بشه ،اگه همچنان کاراش ادامه داشت مستقیم برو دادگاه طلاق بگیر ،در کل پروسه طلاق از طرف زن سخته ممکنه سال ها طول بکشه و هزینه بر هم هست باز تصمیم نهایی با خودته

ازت یه خواهش دارم شما چند ساله ازدواج کردی ؟میخام یک کاری کنی و اینکه اصلا اصلا بفکر بچه نشو یک مدت ...

بقران من خیلی ارومم اصلا دنبال بحث نیستم او همش خودش جنگ و دعوا درست میکنه هرکاری رو بگی امتحان کردم ولی همش طلبکاره ازم خسته شدم دیگه

پریشان حالم و حالم پریشان!

اگه همه راه هارو امتحان کردی نشده حق داری ،ولی از راه محبت وارد شدی ؟ دو جا سیاست به خرج دادی؟ هیچ خ ...

میدونم عزیزم خیلی تلاش کردم خودش نمیخواد چیزی درست بشه فکر میکنه هنوز دوره مردسالاریه،خیلی‌ چیزا هست که اینجا نگفتم پیش مشاورم رفتیم دروغ میگه حتی مشاور قبل ازدواج ک تست میگیرن هم بار اول ک تست گرفت ازش گفت دوباره باید تست بده دوباره هم مشاور متوجه شد از لحاظ روانی ادم نرمالی نیست به خانوادم گفته بود انقدری که دختره خوبه پسر خوب نیست ولی نخواستم اونموقع قبول کنم

پریشان حالم و حالم پریشان!

مرسی عزیزم

انشاالله مشکلت حل بشه عزیزم

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
ممنون مهربون

💙💜🧡

۱ هر چی طلا داری جمع کن ببر

۲ همه فاکتور هارو چه برای طلا باشه چه وسایل خونه هر چییی هست بردار

۳ اگه اجاره اید چه خونه چه مغازه عکس اجاره نامه هارو بنداز 

۴ از همه جای خونه عکس بگیر یعنی از جهازت

۵ وقتی میری لباس های هم زمستونی بردار هم تابستونی من الان فقط لباس تابستونی آوردم و الان خیلی سرده

۶ جوری برو که نفهمه قصدتو تا اموال و پولاشو انتقال نده

۷ فرداش سریعا برو دفترخونه ای که عقد کردی و از طریق ثبت مهریتو بذار اجرا

و نکته خیلی مهمتر اینکه اگه رو تصمیمت جدی هستی اینکارارو انجام بده وگرنه اگه بخوای برگردی بدتر میشه

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂