2777
2789

چون عروسی خیلی گرون میشه بجاش آرایشگاه برم لباس کرایه کنم برای عقد و یا سالن اجاره کنیم با ۸۰ نفر مهمون و یک عکاس هزینش کم تره میشه برام بعد تو جشن عقد شام نمیدن شیرینی و شربت بدم و کادو جمع کنم نظرتون چیه فیلم بردار هم بیارم عکس بگیره ازم و از موقع بله گفتن عکس و فیلم داشته باشم با خانوادم بعد یکسال هم برم خونه خودم 

کاربری دست سه نفره مرسی ک اذیت نمیکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقد و عروسیتو یکی کن ، خیلی بهتره.

ولی هخون یدونه جشنی که میگیری رو حتما مثل عروسی بگیر . هیچکس تو دنیا از من بی خیال تر نبود واسه عروسی ، با اینکه عقدم خیلی خوب بود ولی چون عروشی نداشتم چنان حسرتی شد رو دلم که نگو

هزینه با کیه جای ما رسمه عقد با عروس و عروسی با داماده 

البته بنظر من بده هم دختر بدی هم پول عقدو باید هر دو با پسر باشه اما خب رسمه 

یادمه دختر خالم عقدشو اندازه یه عروسی مراسم گرفت نوبت عروسیش که شد داماد یه جشن ساده توی خونه نو عروس گرفت 

خلاصه حواست باشه 

منم گیر کردم تازه من میگم لباس بگیرم برا خودم میخام بمونه یادگاری فکر کنم ورشکستش کنم بنده خدارو

وا ول کن من که اجاره میکنم 

هزینه با کیه جای ما رسمه عقد با عروس و عروسی با داماده البته بنظر من بده هم دختر بدی هم پول عقدو بای ...

باهم نصف میکنیم دیگ هزینه سالن و پذیرایی زو‌

وا ول کن من که اجاره میکنم

دلم نمیاددددد تازه ی مدل دیدم میخا بدم بدوزن چون شبیهش نیست
حس میکنم امروز فرداست ببره پسم بده به مامانم اینا  

ولی همه ی ما توی تاریکی ی شب جا موندیم:)