2777
2789

بچه ها من دوازدهمم، یعنی دیگه دوازدهمو تموم کردم، تو امتحانات نهایی دوازدهم همرو قبول شدم اما از یازدهم دو تا درس ریاضی و فیزیکم رو قبول نشدم، اونم بخاطر مدیر نابلد که من ازش پرسیدم اگه شهریور (همون سال یازدهمم) نیام امتحان بدم میتونم خرداد برم ترمیمشون کنم؟ اونم گفت اره. و منم بخاطر همین نرفتم شهریور امتحان بدم و بعدش دیدم بله تا درسیو قبول نشی نمیتونی خرداد ترمیمش کنی

امسال هم حتی نشد چون شرایطم خیلی بد بود😔

این یعنی دیگه نمیتونم دیپلم بگیرم؟ و اینکه امسال دیپلم نگیرم برا کنکور سال بعدم و بقیه امتحانا مشکل ایجاد نمیکنه؟ دقیقا باید چیکار کنم؟ گیجم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم دی میتونی امتحانش بدی اگرم نشد خرداد باید امتحان بدی

ممنونم

دوستان تاپیک های اول این کاربری مال من نیستن🦋🤍 به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت، این هم میگذرد....🤍
2790
2778
2791
2779
2792