2777
2789
عنوان

برای آکنه و جوش محصول معرفی کنید

109 بازدید | 19 پست

جوش چرکی ندارم بیشتر آکنه زیرپوستی و پوست مختلط 

یه ماسک ذغال استفاده کردم سوپراستار یادمه خوب بود دوباره میخوام بخرم اگه مارک دیگه ای هم می‌شناسید بگید

یه مرطوب کننده فاقد چربی واسه بعضی قسمتای پوستم شنیدم ایمیجز خوبه  

روشن کنندگی هم ویتامین سی شنیدم خوبه ولی نمیدونم چه مارکی 

کلا پوستم سریع چرب میشه چرب هم میشه تیره میشه این مشکل بره اوکی میشه

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست. 

فوم شوینده سالیسیلیک اسید برایت مکس

مرطوب کننده پوست چرب درمالیفت 

ابرسان و ویتامین سی و دور چشمم من از یه پیج ارگانیک فروشی گرفتم خوبن شیمیایی نیستن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

همیشه صورتت رو با شستشوی سینره مخصوص صورتت شستشو بده و تونر مخصوص داشته باش... صابون به صورتت نزن. استرس کم باشه. غذای چرب نخور. خودش خوب میشه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                خ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی پوستم افتضاح بود الان خیلی خوب شده که حتی میپرسن چیکار کردی

من فیشیال میرم از محصولات درمالیفت هم استفاده میکنم هم ژل شستشو هم ابرسان روش هم نوشته که مناسب جوشه پوست منم چربه.

حالا یه سری محصولات به یه سریا میسازه به یه سریا هم نه

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایمیجز داشتم و خوب نبوده 

ویتامین سی نزن چون جوش زیر پوستی داری اگه فعال داری که اصلا نزن پیشنهاد اولم پاکسازی که سر سیاه و زیر پوستی در بیاد ضد افتاب نقش کلیدی داره سعی کن بی رنگ حتی تو خونه هم بزنی چیزای شیرین رو حذف کن رو بالشتی رو هفته ای دو بار بشور بالشتت جدا باشه کلا آب زیاد بخور صبح ها یه قاشق لیمو بریز تو آب بخور سرخ کردنی خیلی نخور 

با همون پاکسازی چربی پوستت کنترل میشه منم پوستم چرب

شوینده اگه میتونی هزینه کنی سراوی بخر ضد افتاب هم استلین یه سالیسیلیک اسید اوردینری هم بخر هفته ای دوبار بزن 

محصولات انوا هم خوبه از مرطوب کننده اش استفاده کن 

سیمپل هم خوبه شوینده خواستی سیمپل بخر ابرسانش هم باز خوبه

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

همیشه صورتت رو با شستشوی سینره مخصوص صورتت شستشو بده و تونر مخصوص داشته باش... صابون به صورتت نزن. ا ...

سینره بم نساخت تونر هم برام مناسب نیس تحریک میکنه جوشو

من خیلی پوستم افتضاح بود الان خیلی خوب شده که حتی میپرسن چیکار کردیمن فیشیال میرم از محصولات درمالیف ...

درمالیفت کدوم مدلشو استفاده میکنی 

ایمیجز داشتم و خوب نبوده ویتامین سی نزن چون جوش زیر پوستی داری اگه فعال داری که اصلا نزن پیشنهاد اول ...

سالیسیلیک اسید چیه دقیقا چه کاربردی داره 

سالیسیلیک اسید چیه دقیقا چه کاربردی داره

اسید سالیسیلیک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، ضد باکتری و ضد عفونی کننده استفاده می‌شود. اسید سالیسیلیک موضعی با کاهش تورم و قرمزی و باز کردن منافذ مسدود شده پوست، آکنه را درمان می‌کند تا جوش ها کوچک شوند

خاصیتش ایناس 

سالیسیلیک اسید بیوآکوا هم بد نیست خوبه تا حدودی تو کنترل جوش ولی خب اوردینری بهتر عمل میکنه 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

اسید سالیسیلیک به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، ضد باکتری و ضد عفونی کننده استفاده می‌شود. اسید سالیسی ...

منافذ پوست رو باز کنه که بده

منافذ پوست رو باز کنه که بده

منافذ بسته که باعث زیر پوستی میشه رو باز میکنه 

منم پوستم چربه و خیلی اذیت بودم جوش میزد و تیره میشد

چند ماهه ک فوم شستشو تخصصی نوآکنه استفاده میکنم. و ابرسان نوآکنه ک بسیار سبکه و چرب نیست‌ من خیلی راضیم از این دو محصول . و واقعا جواب گرفتم

بجز از علی نباشد بجهان گره گشایی ⚘⚘طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی ⚘⚘میدونیدتقوا یعنی چی؟؟ یعنی اگه یه هفته ازتمام کارهای مافیلم گرفتن وگفتن اعمال هفته گذشته ات در تلویزیون پخش شده ناراحت نشیم.⚘⚘تانیایی گره از کاربشروا نشود...درد ماجز به ظهور تو مداوا نشود⚘⚘

ویتالیر و اردن و پرایم عالین

درخواست دوستی رد میشه !اگر عرضی هست تاپیک آخر درخدمت شما هستم . احترام خط قرمز منه بی حرمتی رو اصلا نمیپذیرم❌تنها بزرگ شدم و تنها ادامه میدم💚